Juan Ramón Adsuara, Alcalde d’Alfafar inicia els tràmits per a no treballar amb els bancs que abandonen el barri Orba.

Adsuara seguirà lluitant al costat dels seus veïns per a aconseguir una solució.

El malestar generat en el barri Orba per l’abandó de les entitats bancàries, porta al Popular, Juan Ramón Adsuara, a negar-se a treballar amb aquests bancs que deixen sense servei a una gran part de la població.
Després de lliurar un escrit a la directora de l’últim banc que ha manifestat la seua marxa, Adsuara segueix barallant pels seus veïns i es nega a seguir amb aquests bancs que menyspreen a una part important de la població.

És per açò, que el Grup Municipal Popular, presentarà una moció en el ple per a aconseguir per unanimitat que des de l’Ajuntament se cesse tot moviment bancari amb aquestes empreses. S’inclouen dins de la moció; manifestar un total rebuig a la decisió de les entitats bancàries al fet que tanquen les oficines del barri Orba, sol·licitar al ple que l’Ajuntament d’Alfafar deixe de treballar amb les entitats bancàries que abandonen el barri, i que no se’ls contracte cap pòlissa ni cap crèdit per les seues accions realitzades, i en defensa dels veïns d’Alfafar, notificant aquests acords a l’Alcaldia, a l’àrea d’Intervenció i Tresoreria, i ambdues entitats bancàries.

Després que la passada setmana, la població es manifestara al costat de l’Alcalde Adsuara com a mesura de pressió, el següent pas és deixar de treballar amb qualsevol entitat que abandone el barri.
El Grup Municipal Popular espera que aquests ens tornen a reconsiderar les seues decisions i no cessen la seua activitat habitual en el barri Orba, ja que els seus veïns, la majoria d’ells amb més de 65 anys, tenen difícil desplaçar-se a altres municipis per a fer qualsevol tràmit.