sábado, 20 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Juan Ramón Adsuara serà triat hui nou president de la gestora del PP a València

El fins ara alcalde d'Alfafar prendrà este càrrec “per a recolzar l'actual projecte de regeneració en el partit”

Després de la marxa per “decisió personal” de Rubén Moreno com a president de la gestora del PP de la província de València per a centrar-se “en la seua labor com a diputat en el Congrés dels Diputats”, es va convocar un comitè executiu urgent i extraordinari per a hui, 22 d’octubre. Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar i diputat provincial, serà l’encarregat d’agafar eixe relleu.

La meua prioritat segueix sent l’alcaldia d’Alfafar, encara que si el meu partit m’ho demana, estic disposat a fer el pas i presidir la gestora del PP de la província de València”. Així es va explicar Adsuara dissabte passat després de conèixer la renúncia de Rubén Moreno. L’alcalde d’Alfafar va ser un dels primers dirigents a mostrar el seu suport públicament a Pablo Casado en les primàries populars, sent un dels seus majors promotors ací. Malgrat eixe suport, Adsuara no va ser inclòs en cap dels òrgans de direcció, però eixa adhesió hui tindrà la seua recompensa: la presidència de la gestora del PP a València.

Des del PP busquen canviar els aires del partit i seguir recolzant l’actual projecte de regeneració. Per açò aposten per Adsuara, un dirigent que conjumina cert consens i que té una excel·lent relació tant amb Pablo Casado com amb Isabel Bonig, qui té confirmat pel propi líder del PP que serà la candidata a la Generalitat en les eleccions de 2019.

El Comitè Executiu Autonòmic se celebrarà hui a les 19h en la Seu del PP a la Comunitat Valenciana, portant com a ordre del dia la lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior, la proposta de modificació de membres de la gestora de la província de València la seua posterior votació i precs i preguntes.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado