17 C
Valencia

L’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes renova part de la seua directiva

L'entitat, que compta amb 1.044 persones inscrites, va celebrar el passat 28 de març una assemblea extraordinària, a la qual li va seguir la votació.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La junta directiva de l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes ha renovat recentment la seua composició. Els i les integrants de l’entitat van acudir el passat dijous 28 de març a la Llar dels Jubilats per a exercir el seu dret al vot i triar a les persones que han d’ocupar la secretaria, la tresoreria i les vocalies, els tres càrrecs que per estatuts havien de renovar-se en aquesta convocatòria. Prèviament, l’entitat va celebrar una assemblea extraordinària.

El passat dijous 28 de març a la vesprada, l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Almussafes va celebrar una votació per a renovar, tal com estableixen els seus estatuts, part de la junta directiva de l’entitat. Concretament, en aquesta ocasió es va procedir a establir les urnes per a seleccionar a les persones que ocuparan a partir d’ara la secretaria, la tresoreria i les tres vocalies.

A la presidència i vicepresidència, càrrecs que actualment estan en mans de José Matías Doria Mengual i Araceli Ortiz Cacho, respectivament, se’ls uneixen després d’haver obtingut el suport de socis i sòcies Manuela López Salido, nova secretària, Pascual Ferrer Martínez, nou tresorer, i Asunción Montoyo Lluch, Encarnación Rosaleny González i Eloy Pérez Torres, els qui ocupen ja les vocalies d’aquesta reestructurada junta directiva.

Prèviament al sufragi, al qual estaven cridades les 1.044 inscrites en aquesta entitat fundada en 1979, es va celebrar en la Llar dels Jubilats una assemblea extraordinària a la qual van assistir al voltant de 265 associats i associades i on es van tractar diferents temes relacionats amb les activitats que duen a terme al llarg de l’any, entre les quals destaquen les conferències formatives i les propostes d’oci.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’Alcora prepara una estratègia per a captar fons europeus

S'ha creat una taula de treball integrada per representants dels tres grups polítics amb representació a l'Ajuntament.

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...
- Advertisement -

: Valencià