Julià: “Incentivarem l’ocupació per a mantindre viu cada racó de Castelló”

La candidata de Cs defensa "una Espanya de ciutadans lliures i iguals en oportunitats on no podem consentir les diferències geogràfiques existents".

Publicitat

La candidata de Ciudadanos (Cs) per la província de Castelló, Sandra Julià, ha defensat que “el Pacte d’Estat contra la Despoblació que proposa Cs permet incentivar l’ocupació per a mantindre viu cada racó de Castelló i fer créixer l’Espanya viva”.

Durant la seua visita a Zorita, Julià acompanyada per la portaveu de Cs en el municipi, Virginia Viñuelas, ha remarcat que “este municipi amb 112 habitants és un clar exemple de la nostra província buida on els beneficis fiscals als veïns i les ajudes a nous emprenedors que proposem en Cs són un atractiu per a no abandonar als nostres pobles i la nostra gent”.

PublicitatRovira  

La candidata de Cs ha insistit que “el nostre projecte defensa una Espanya de ciutadans lliures i iguals en oportunitats i no podem consentir les diferències geogràfiques existents”. “Tenim la recepta i moltes ganes de posar-la en pràctica, és hora de posar Castelló i Espanya en marxa”, ha conclòs la cap de llista.

PublicitatJuega Limpio Orihuela