20:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Juniors M.D. Almussafes inaugura una exposició per a celebrar el seu 40 aniversari

El passat divendres 7 d’abril a les 20 hores va tenir lloc en la sala d’exposicions del Centre Cultural la inauguració de la mostra “40 anys d’alegria i de evangelització”, amb la qual Juniors Moviment Diocesà d’Almussafes ha volgut iniciar els actes de celebració de les seues primeres quatre dècades de trajectòria. L’exposició, que romandrà disponible fins al 23 d’abril, arreplega alguns dels elements més significatius d’aquesta associació cristiana pertanyent a la parròquia Sant Bertomeu Apòstol de la localitat. A la seua inauguració va acudir el president de la corporació municipal, Toni González, qui va felicitar als Juniors pel seu aniversari i els va animar a continuar amb la labor educativa que realitzen.

El Centre Juniors Moviment Diocesà d’Almussafes celebra aquest 2017 el seu 40 aniversari i per a commemorar aquestes primeres quatre dècades de vida l’equip d’educadors ha decidit organitzar diverses activitats amb l’objectiu de reunir a antics membres de l’entitat, a familiars, amics i col·laboradors per a recordar el seu pas per la mateixa i fer balanç de totes les fites aconseguides durant aquest temps.

La primera d’aquestes iniciatives a dur-se a terme ha sigut la posada en marxa d’una exposició retrospectiva en la qual s’arrepleguen els moments més significatius d’aquesta associació juvenil cristiana de la parròquia Sant Bartolomé Apòstol d’Almussafes. L’acte d’inauguració es va realitzar el passat divendres 7 d’abril en la sala d’exposicions del Centre Cultural de la localitat, on romandrà oberta fins al pròxim 23 d’abril.

Durant l’acte, el cap de centre, Andrés Marzal, va agrair als presents la seua assistència “perquè aquest quaranta aniversari ha sigut possible gràcies a tot l’esforç realitzat per tots vosaltres durant molt temps i no trobàvem millor homenatge que ensenyar al poble el que hem aconseguit entre tots”. Per la seua banda, l’alcalde d’Almussafes, Toni González, qui va acudir acompanyat pels regidors de Joventut, Cultura i Festes, va felicitar “als Juniors per aquests anys de lliurament desinteressat pels més xicotets en els àmbits educatiu i religiós” i els va animar a continuar “amb aquesta labor tan necessària”.

Al voltant d’un centenar de persones es van donar cita a partir de les 20 hores en aquesta infraestructura municipal per a gaudir d’un viatge al passat a través de nombroses fotografies, revistes editades per l’associació, guions de teatres representats, campanyes d’animació i formació de cursos anteriors, cartells de campaments i festivals de Nadal, així com alguns dels records que atresoren els seus membres i que acrediten la seua intensa trajectòria d’educació en el temps lliure en la localitat.

A més, i per a donar a conèixer la labor als veïns d’Almussafes, l’exposició, titulada “40 anys d’alegria i de evangelització”, incorpora un total de tres panells de grans dimensions en els quals s’arrepleguen els principals elements que resumeixen Juniors M.D. En el primer s’explica la definició de l’associació, els qui la integren i com és el projecte educatiu que segueixen per a l’organització de les seues activitats. En el segon s’arrepleguen els aspectes relacionats amb l’espiritualitat, com la seua oració, la seua raó de ser dins de l’Església i els seus signes d’identitat. Finalment, en el tercer panell es realitza un homenatge als campaments d’estiu organitzats des de 1982.

Últimas noticias

Contenido relacionado