viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Juniors MD Almussafes prepara una festa per a celebrar el seu quaranta aniversari

El pròxim dissabte 24 de juny, Juniors MD Almussafes celebrarà una festa per a commemorar el seu quaranta aniversari, en la qual esperen reunir a un bon nombre d’antics educadors, col·laboradors i persones relacionades amb l’entitat. A les 20 hores es donaran cita en l’església parroquial de la localitat per a assistir a una eucaristia d’acció de gràcies i a les 22 hores començarà un sopar de gala en el restaurant El Minat per a la qual des del passat dissabte 10 i fins al pròxim dissabte 17 de juny estan realitzant les corresponents inscripcions en el centre, en horari de 18 a 20 hores.

Enguany 2017 es compleixen quaranta anys des que un grup de joves de la parròquia Sant Bertomeu Apòstol d’Almussafes va decidir unir-se per a crear un moviment d’evangelització de xiquets adolescents i joves que acostara la figura de Crist als més xicotets de manera divertida i a través de jocs, dinàmiques i reunions. Durant aquest temps, centenars de almussafenys han fet possible el treball diari desenvolupat per l’entitat per a educar en valors a tots els que participaven en les activitats plantejades.

Per a commemorar aquestes primeres quatre dècades de trajectòria juntament amb els antics monitors, pares i col·laboradors, l’equip d’educadors ha decidit organitzar una gran festa el pròxim dissabte 24 de juny, que començarà amb una eucaristia d’acció de gràcies oficiada pel consiliari del centre i rector de la localitat, D. Miguel Martínez, que començarà a les 20 hores. Durant la mateixa, es cantaran algunes de les cançons més representatives de la història del moviment i “s’involucrarà a tots els antics educadors que vulguen formar part d’aquesta celebració tan especial”, destaquen des de Juniors.

En finalitzar la missa, es traslladaran fins al restaurant El Minat per a compartir un sopar de germanor en la qual “no faltaran les sorpreses, perquè volem que siga una festa en majúscules amb les seues rialles, balls i emocions”. En definitiva, “una vetlada per a recordar amb nostàlgia, però sobretot amb un somriure, tots els moments viscuts en Juniors per aquesta gran família”, explica el cap de centre, Andrés Marzal. Les inscripcions per a participar en aquest sopar s’estan duent a terme des del passat dissabte 10 i fins al pròxim dissabte 17 de juny, de 18 a 20 hores, en els locals parroquials del carrer Sagrari número 23.

Aquesta activitat és una més de les quals estan celebrant per a commemorar aquest aniversari. En el mes d’abril van programar una exposició retrospectiva que mostrava en fotografies, vídeos, objectes i panells informatius alguns dels elements més significatius de la seua trajectòria i la seua identitat i està previst que les iniciatives continuen a partir de setembre, després del campament d’estiu que els portarà durant la primera quinzena d’agost a la localitat terolenca de Guadalaviar.

Últimas noticias

Contenido relacionado