La jutgessa de guàrdia d’Alzira acorda presó provisional per al detingut per la desaparició de Marta Calvo

La magistrada de guàrdia s'inhibirà de les diligències en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 d'Alzira.

Publicitat

El Jutjat d’Instrucció s’ha pronunciat hui sobre el cas de la desapareguda Marta Calvo. La jutgessa titular de guàrdia del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 2 d’Alzira ha acordat hui l’ingrés en presó provisional i sense fiança de l’home detingut per la desaparició de Marta Calvo. La magistrada de guàrdia ha anunciat que s’inhibirà de les diligències en favor del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 d’Alzira.

La jove va desaparéixer a la matinada del 7 de novembre, després de tindre una cita amb el detingut, que després d’un mes de recerca, es va entregar a la policia. Segons ha declarat, la jove va morir d’una parada cardíaca després d’haver consumit cocaïna i practicat sexe amb l’acusat.

PublicitatRovira  

El detingut estaria acusat d’un homicidi per comissió per omissió del deure d’auxili, encara que el cos de la jove no s’ha trobat per realitzar l’autòpsia i obtenir les proves necessàries per a confirmar les declaracions del jove, ja que, com ell mateix ha contat, va
esquarterar el cos i repartir-ho en 10 bosses de fem per diferents contenidors.

PublicitatJuega Limpio Orihuela