Un Jutjat descarta les agressions sexuals als 25 menors de l’Aquarius

jutjat aquarius

El Jutjat d’Instrucció 18 de València, en funcions de guàrdia el cap de setmana en què va arribar l’Aquarius, ha arxivat les diligències obertes per a investigar si 25 menors que viatjaven en el vaixell havien sigut víctimes d’agressions sexuals durant la travessia.
La decisió l’ha adoptat el jutjat després que els forenses de l’Institut de Medicina Legal, que van entrevistar i van avaluar a les menors en els diferents hospitals en els quals estaven sent ateses, descartaren que hagueren patit algun tipus d’abús o agressió, han informat fonts el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.
La intervenció del Jutjat es va produir “després que l’hospital o hospitals de la capital on van ser traslladades les xiquetes” després de desembarcar el passat 17 de juny activaren el protocol d’actuació sanitària i traslladaren al Jutjat les seues sospites.
El Jutjat va obrir llavors diligències prèvies, va enviar a tres forenses a examinar a les suposades víctimes i, després de rebre els informes que descarten indicis de delicte, ha procedit a l’arxivament de totes les diligències.

Publicitat