Confiscats al voltant de 43 kg de KHAT ocults en dues maletes a un passatger en l’aeroport de València

El khat, és una classe d'arbust amb propietats psicotrópicas, més conegut com la cocaïna africana.

khat

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, el passat dia 22 d’aquest mes, es va procedir a la detenció d’un home, que portava KHAT dins de dues maletes del seu equipatge.

Els fets van ocórrer, quan un home de nacionalitat anglesa, procedent d’un vol internacional de Johanesburgo via Madrid, és identificat per agents de la Guàrdia Civil d’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar droga.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’aquesta persona d’una forma més exhaustiva, s’observa que a l’interior de dues maletes es troben al voltant de 43 kg d’una substància vegetal que podria ser possible KHAT.

Per tot açò s’ha procedit a la detenció d’un home de nacionalitat anglesa i 21 anys d’edat, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat d’Instrucció nº 1 de Quart de Poblet.

Publicitat