domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Komando Karagol la primera penya oficial del Amics Castelló

Komando Karagol, són un grup d’afeccionats d’Almassora, d’ací el nom de la penya, que “la nostra passió pel bàsquet i el poder veure un gran bàsquet amb l’Amics Castelló ens ha animat a constituir aquesta penya” ens afirmava el seu president Edu Casanova. El president de la penya comentava que “venim a divertir-nos al camp i el nostre objectiu sempre és d’animar el partit i a l equipe, i ara també a la graderia. És un grup totalment obert pel que aquells que es vulguen sumar podran fer-ho”. I és que Komando Karagol, tindrà la seua pròpia quanta de twitter i la seua pàgina de facebook per a estar en contacte amb tots els afeccionats que vulguen sumar-se.
El president de l’Amics Castelló, Luis García declarava que “estem molt satisfets que l’afició es vaig enganxar a l’equip, i el tenir la primera penya és per a estar molt contents. Esperem que els seguisquen altres afeccionats i açò sí, demanar-los a tots els afeccionats que vulguen formar penyes que ho facen sempre per a animar a l’equip i no entren en conflictes”.
Així doncs Komado Karagol ja podrà cantar oficialment com a penya divendres que ve, el crit de “garretes, garretes…” que els afana, quan Garret tire tirs lliures.
Aquesta iniciativa demostra una vegada més que el Amics Castelló està calant molt profund en tota la província de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado