La 5K Platges d’Almassora compleix una dècada de solidaritat

Organitzada pels col·lectius veïnals del districte marítim, la prova se celebrarà el pròxim 20 de juliol

La Volta a Peu Platges d’Almassora celebra aquest 20 de juliol la dècima amb el compromís de col·laborar amb l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). La prova, organitzada per l’Associació de Veïns Platja d’Almassora, confirma així el seu caràcter solidari i es consolida com “un dels esdeveniments esportius més esperats de l’estiu”, en paraules de l’edil d’Esports, Xavier Trenco.

L’edil i el representant de l’entitat veïnal, Evaristo Palomar, han anunciat l’obertura del termini d’inscripció per a la prova, la qual inclourà una carrera infantil prèvia a l’absoluta. L’organització ha agraït la col·laboració de les regidories d’Esports i Platges i ha reconegut la projecció que ha aconseguit aquesta carrera “gràcies a la iniciativa d’Amaya Gómez per a crear una prova esportiva a la platja d’Almassora”.

De cara a la jornada del 20 de juliol, l’associació ha fet una crida a totes les persones que vulguen col·laborar com a voluntàries i ha agraït el suport logístic prestat per la Policia Local per a garantir la seguretat en els principals vials. Així mateix, Palomar ha recordat que “els talls de carrers, principalment en el Camí Catalans i vies pròximes, no duraran més de 30 minuts”, per la qual cosa les molèsties per als residents “seran les mínimes possibles”.

Així doncs, la prova i serà l’última etapa del circuit Cada vegada + dones, promogut per la Diputació de Castelló. L’eixida estarà situada al parc de Pitillo i els i les esportistes correran al costat del passeig Marítim durant gran part de la carrera. Cal recordar que les inscripcions ja poden formalitzar-se en la pàgina web www.42ypico.es per un import de 7,20 euros i que la participació en la competició infantil és gratuïta.

L’organització també ha agraït el suport de les firmes que col·laboren amb l’esdeveniment, tals com UBE Corporation Europe, Sabons Beltrán, Mar d’Immobles, Ibertic Telecom, Fiatc Segurs, Adister i McDonald’s.

ValenciàEspañol