La biblioteca municipal d’Alfafar duu a terme una àmplia programació al gener

Cal destacar la campanya d'animació a la lectura que es realitza en col·laboració amb els centres educatius del municipi.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua regidoria de Biblioteques, duu a terme durant el mes de gener una àmplia programació a la biblioteca municipal dirigida especialment a les i els més joves de la localitat.

Així, durant este mes s’està duent a terme la campanya d’animació a la lectura a la biblioteca, que es realitza en col·laboració amb els centres educatius del municipi. En el marc d’esta iniciativa, el passat 9 de gener es va realitzar l’activitat “Amb els llibres pots”, en la qual va participar l’alumnat de 1r de Primària del CEIP Orba. Dins d’esta activitat es van realitzar tres tallers de màgia, de ciència i de construcció de joguets en els quals s’utilitzaven els llibres que hi havia a la biblioteca. Tot això amb l’objectiu de mostrar als xiquets i xiquetes que els llibres, a més de ser un entreteniment, serveixen per a aprendre i que tenen una aplicació pràctica immediata.

PublicitatRovira  

Una altra de les iniciatives, emmarcada en la campanya d’animació lectora és “Navegant per e-Biblio”, en la qual està participant l’alumnat de 6é de Primària dels centres Vamar, Guia, Mª Inmaculada, La Fila i Orba. D’esta manera, entre els dies 14 i 30 de gener, un total de 182 joves participaran en esta sessió per a introduir e-Biblio, el servei de préstec de llibres electrònics de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

D’altra banda, la biblioteca municipal central continua, fins al 30 de gener, amb el funcionament de l’aula d’estudi amb motiu del període d’exàmens. Durant estos dies, es troba oberta al públic de dilluns a dijous de 10.30 h a 1 de la matinada ininterrompudament, els divendres de 10.30 a 14 h i de 16.30 a 20 h i els dissabtes de 10,30 a 14 h.