La bolcada d’un camió porta-contenidors talla durant quasi tres hores l’A-3 a Siete Aguas

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, l'accident s'ha registrat sobre les 5.52 hores en l'A-3, entre Siete Aguas i El Rebollar, en sentit cap a Madrid.

Publicitat

La bolcada d’un camió porta-contenidors en la matinada d’aquest dimecres sobre l’A-3 al terme municipal de Siete Aguas (València) ha tallat durant unes tres hores la circulació en sentit cap a Madrid en aquesta via, ja que el trànsit s’ha hagut de desviar. No obstant açò, únicament s’han registrat retencions de fins a cinc quilòmetres.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, l’accident s’ha registrat sobre les 5.52 hores en l’A-3, entre Siete Aguas i El Rebollar, en sentit cap a Madrid.

PublicitatRovira  

Fins al lloc s’han mobilitzat efectius de bombers de Requena i Xiva, que han aconseguit contindre una fuga de gasoil i oli i desacoblar el contenidor de la plataforma del camió així com han netejat la calçada.

A l’arribada dels bombers, el conductor no estava atrapat. Segons el Centre de Gestió de Trànsit, en el sinistre no s’ha registrat cap ferit.

Com a conseqüència de l’accident, l’autovia ha quedat tallada des de les 6.10 fins a les 8.50 hores, en el punt quilomètric 302 en sentit a Madrid. El trànsit s’ha desviat per Siete Aguas. El carril esquerre ha quedat obert a la circulació a les 8.50 hores de manera que els cotxes han pogut circular de nou. Les retencions s’han registrat fins a les 9.25 hores entre els quilòmetres 306 i 311.

PublicitatJuega Limpio Orihuela