```
martes, 23 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La candidatura de Naiara Davó aconsegueix l’aval de 20 cercles de Podem i incideix en el seu compromís amb la unitat

La candidatura 'Governar Unides' que lidera la portaveu d'Unides Podem en Les Corts, Naiara Davó, ha tancat el procés d'avals per a la III Assemblea Ciutadana Valenciana amb 20 avals col·legiats de cercles per a la llista i més de 600 avals personals.

La candidatura ‘Governar Unides’ que lidera la portaveu d’Unides Podem en Les Corts, Naiara Davó, ha tancat el procés d’avals per a la III Assemblea Ciutadana Valenciana amb 20 avals col·legiats de cercles per a la llista i més de 600 avals personals per a la candidata a secretària general.

“Tenim un compromís ferm per la unitat del partit. Per aquesta raó sol·licitem l’aval col·legiat al major nombre possible de cercles de Podem i volem mostrar el nostre agraïment pels 20 avals de cercles rebuts, convertint aquesta candidatura la candidatura amb més avals col·legiats i de cercles de Podem”, ha explicat Davó en un comunicat.

Segons ha destacat, els cercles “són el cor de Podem i han de tindre un paper protagonista en la nova etapa d’unitat i fortalesa” i per açò en la seua Executiva hi haurà una candidatura de cercles “dedicada en exclusiva a atendre les seues necessitats i reforçar el seu paper dins de l’organització”.

A més, Naiara Davó ha declarat que “garantir la unitat del partit passa per tindre el suport del conjunt de l’organització” i s’ha mostrat “molt agraïda per la multitud d’avals” rebuts: “Els cercles seran imprescindibles perquè Podem lidere la reconstrucció de la nostra terra”.

Últimas noticias

Contenido relacionado