18.9 C
Valencia

La candidatura de Pilar Lima proposa comarcalitzar Podem i un Observatori de Despatriarcalització

L'aposta de Lima és enfortir els espais de municipalisme i formació de manera que existisca una coordinació i comunicació interna constant amb els càrrecs orgànics, però també espais d'enriquiment polític entre els militants i els seus representants.

- Publicitat -AVL

La candidatura liderada per Pilar Lima per a dirigir Podem a la Comunitat Valenciana (Un Podem Amb Tu) proposa comarcalitzar la formació donant més poder a les bases, així com la creació d’un Observatori per a la Despatriarcalització per a identificar situacions “de com el patriarcat impregna l’organització” i donar fórmules per a superar-ho.

Després de diverses setmanes realitzant trobades amb representants i càrrecs orgànics al llarg de tot el territori valencià, la candidatura ha materialitzat les seues segones Jornades de Treball Col·lectiu amb la militància, espai de trobada i de posada en comú de propostes que la candidatura plasma en els seus documents polític, organitzatiu, ètic i de feminismes.

Segons ha informat la candidatura en un comunicat, la vertebració territorial de Podem és una de les idees força del document organitzatiu, amb eixa aposta per la comarcalització, de manera que siga “un partit fidel a la realitat territorial i cultural del País Valencià, alhora que s’atorgue així més poder a les bases i cercles”.

D’altra banda, l’aposta feminista té especial pes amb eixe Observatori per a la Despatriarcalització, i també es donarà resposta a un dels aspectes més repetits en les trobades territorials pels regidors, “la solitud que senten constantment”.

L’aposta de Lima és enfortir els espais de municipalisme i formació de manera que existisca una coordinació i comunicació interna constant amb els càrrecs orgànics, però també espais d’enriquiment polític entre els militants i els seus representants.

Dos propostes concretes destaquen en aquest aspecte: els itineraris formatius per a regidors i cercles amb periodicitat trimestral i l’assessoria jurídica per a edils a nivell local.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor un home en un accident entre un camió i un tractor a Requena

Un camió i un tractor agrícola han protagonitzat un accident que s'ha saldat amb la defunció d'un home de 56 anys.

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.
- Advertisement -

: Valencià