martes, 16 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La carrera 10K Nocturna Ciutat de Borriana – Creu Roja ja conta amb 200 participants

Dins dels actes que està celebrant l’assemblea local de Creu Roja a Borriana, amb motiu del centenari que porta existint aquesta entitat en la capital de la Plana Baixa, es troba la 10K Nocturna Ciutat de Borriana-Creu Roja.

La 10K Nocturna començarà a les 8 de la vesprada, però abans les persones inscrites hauran d’estar ja a la plaça Major de Borriana on es repartiran els dorsals. Aquesta carrera popular cronometrada està destinada a tot el públic major de 18 anys i encara hi ha temps de realitzar les inscripcions a la Piscina Municipal, Discos León, la seu de Creu Roja local o per internet a la web www.free-run.es . A més, a partir de les 7 de la vesprada del mateix dissabte, 21 de novembre, hi haurà també una parada a la plaça Major, on la gent que vulga participar-hi encara es podrà apuntar.

La 10K Nocturna Ciutat de Borriana-Creu Roja constarà de 3 voltes pel següent itinerari: carrer Major, El Raval, L’Escorredor, Avinguda de les Corts Valencianes, Avinguda Juan Bautista Sanmartín, Plaça Sant Blai, carrer de la Misericòrdia, carrer d’Ausiàs Marc, carrer de Sant Pere Pasqual, plaça de la Mercé, La Carrera, El Pla, El Barranquet, l’avinguda Músic Ibañez, Carrer de Sant Pasqual, carrer de l’Aigua i el carrer Major on estarà la meta.

La Policia Local ha començat a informar que el dia de la cursa els conductors que tinguen vehicles aparcats dins de l’itinerari, els hauran de retirar a partir de les 14 hores de la vesprada per tal de facilitar el recorregut dels participants.

A més hi haurà 2 punts d’avituallament, un als 5 quilòmetres i l’altre en el punt de meta. Es repartiran un total de 20 trofeus, entre els quals està el primer i primera classificats locals.

Els beneficis que s’obtinguen d’aquesta carrera 10K Nocturna aniran destinats a diferents programes de Creu Roja Borriana.

Últimas noticias

Contenido relacionado