La Casa d’Andalusia valora positivament la Fira d’Abril de Gandia

Publicitat

Juan Villarejo, president de festes de la Casa d’Andalusia ha valorat hui dilluns els resultats de la X edició de la Fira d’Abril que s’ha celebrat a Gandia del 27 al 29 d’abril assegurant que “estem molt contents amb els resultats obtinguts en esta edició de la Fira, tant en afluència com en preparació de l’espai”.

Villarejo ha volgut destacar l’entorn especial que suposa el jardí de la Casa de la Marquesa i la gran afluència de públic que hi ha hagut durant els dies de la Fira. “Tot i la pluja que vam tindre el dia de la jornada inaugural, estem molt contents del resultat i de la quantitat de gent que ens ha visitat durant els tres dies. Fer la Fira d’Abril al centre de Gandia atrau molta gent i fa que els turistes que estos dies gaudeixen del pont de Maig s’apropen a la ciutat amb la qual cosa els comerços i bars de la zona del Raval i el Prado també es beneficien”.

PublicitatRovira  

Per la seua banda, des del Departament de Turisme ha destacat que l’èxit de la Fira confirma la importància de la cultura com a pol d’atracció per als turistes que visiten Gandia, que s’han acostat durant estos dies la Fira d’Abril.

PublicitatJuega Limpio Orihuela