La cerca de Marta Calvo se centra a Manuel

A més també a altres zones amb revisió des de l'aire amb drons i helicòpter.

Europa Press
PublicitatAVL

La cerca del cos de Marta Calvo, de la qui no es tenen notícies des del 7 de novembre, i per la qual està a la presó Jorge Ignacio J.P., qui ha reconegut que va esquarterar la jove, s’està centrant este dimecres en la localitat valenciana de Manuel, d’on la xica va manar la ubicació a sa mare el dia de la seua desaparició i en altres zones properes. La cerca previsiblement arribarà este dijous a l’abocador de Dos Aguas.

Les perquisicions s’estan duent a terme tant per 150 efectius de la Guàrdia Civil i la Unitat Militar d’Emergència (UME) com des de l’aire amb drons i helicòpters, segons han informat Europa Press fonts de la investigació.

PublicitatRovira  

Entre les zones de cerca s’inclou Torre Lloris, una pedania de Xàtiva i les rodalies de l’Hospital Lluís Alcanyís, amb agents ajudats per gossos, que han rastrejat camps de tarongers, oliveres, cases de camp i els voltants del riu Albaida.

La titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 d’Alzira (València) va ratificar este dimarts la mesura de presó provisional, comunicada i sense fiança per a Jorge Ignacio P.J. després de negar-se per segona vegada a declarar davant l’autoritat judicial.

L’advocada de la família de Marta, Pilar Jové, explicava als mitjans després de la compareixença del detingut en el jutjat que la magistrada havia decidit mantindre-ho a la presó “atenent certes incoherències i contradiccions” en el detingut.

Segons assenyalava, els agents disposen d’una informació detallada de moviments del detingut des que va desaparéixer Marta –Jorge Ignacio, de 38 anys, es va entregar en la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent fa una setmana– que s’han pogut concretar per la ubicació de les antenes i els números de telèfon que usava.

Publicitat