La ciutadania de Peníscola opta per la tradició en la composició de les Corts d’Honor de les Festes Patronals

Al llarg d'esta setmana les veïnes i veïns de Peníscola ha tingut l'oportunitat de decidir sobre la incorporació de l'home a la Cort d'Honor de les Festes Patronals de Peníscola com "Cavaller", podent optar així mateix a la designació de "Rei de les Festes".

btrhdr
PublicitatAVL

Totes aquelles persones empadronades a Peníscola i majors d’edat han pogut depositar el seu vot amb l’opció SÍ o NO en l’urna situada en les oficines del Servei d’Atenció Ciutadana (SAC) des de dilluns passat, 25 de novembre, fins hui.

Un total de 261 persones han acudit a votar, 123 de les quals s’han posicionat a favor, 134 en contra i 4 han votat en blanc. El recompte s’ha celebrat este migdia de manera pública després del tancament de l’urna en les mateixes oficines del SAC.

PublicitatRovira  

La resposta de la regidoria de Festes a la proposta del PSPV-PSOE local d’incloure als homes a les Corts d’Honor de les Festes va ser apel·lar a la participació ciutadana, “les Festes no són de cap govern municipal i de cap partit, són de les peniscolanes i peniscolans i és per això que obrim este procés de participació i votació perquè foren les veïnes i veïns els qui decidiren referent als canvis que es proposaven des del grup municipal socialista” assegurava el regidor de l’àrea, Ramon Simó.