La Ciutat de les Arts i les Ciències continua la celebració de l’aniversari de l’Hemisfèric durant el pont de l’1 de maig

Publicitat

La Ciutat de les Arts i les Ciències no se’n va de pont i manté activitats en la festivitat de l’1 de maig. L’Hemisfèric continua celebrant el seu XX aniversari amb diferents accions. El públic pot disfrutar de tota la programació amb entrades a 5 euros fins al 30 de juny ‘El Secret de JeanMichel Cousteau‘, ‘Viatge a l’espai. Pròxima parada: Mart’, ‘Amèrica Wild. Parcs naturals’ o cine digital 3D amb ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’ i ‘Robinson Crusoe 3D’ a més de la nou estrena ‘Dream Big.

Canasta‘, el curt presentat i dirigit per Gràcia Querejeta en el XX aniversari de l’Hemisfèric, es projecta a partir del 30 d’abril junt amb la pel·lícula de les 13.00 hores de dilluns a dissabte, a excepció dels dies en què hi haja projecció a les 15.00 hores.

PublicitatRovira  

El Museu de les Ciències ofereix la seua programació habitual, amb els tallers de ‘Ciència a escena’, unes sessions en què no falta la curiositat, l’emoció i la participació del públic. Les demostracions científiques, realitzades i dirigides per experts en directe, busquen sorprendre el visitant, al mateix temps que els endinsa en l’aventura del coneixement. En estos tallers, el públic aprendrà de manera enginyosa i dinàmica, el poder de la química, el seu propi rang d’audició o la ‘gastronomia molecular’, entre altres.

L’1 de maig, l’Estudi de TV’ tindrà una sessió a les 11.45 hores. El ‘Teatre de l’Electricitat’ i ‘Espai dels Xiquets’ tindrà passes cada hora des de les 11.00 fins a les 18.00 hores, a excepció de les 14.00 hores. ‘Experiència Frato‘, té passes cada dia a les 11.00, 13.00, 15.30 i 17.30 hores. El ‘Cub de projecció infinita’ té sessions cada hora des de la seua obertura a les 10.00 hores, fins al seu tancament a les 19.00 hores. Per al Simulador Espacial es pot accedir cada mitja hora des de les 11.00 fins a les 14.30 i des de les 15.30 fins a les 18.00 hores. A les 12.00 i a les 16.30, les sessions seran en anglés.

Per al Dia del Treballador, la Ciutat de les Arts i les Ciències completa la seua oferta amb les visites guiades per a l’exposició ‘Els Nostres Dinosaures’ a les 11.00 h, 13.00 h i 16.30 hores.

Els visitants també podran viure l’experiència de ‘Mediterrani’, una exposició que uneix tots els sentits i que ofereix una visió d’este mar. El públic podrà escoltar els sons que produeixen els cetacis i descobrir molts dels secrets del nostre mar Mediterrani, les seues particularitats biològiques i geològiques.

PublicitatJuega Limpio Orihuela