La comissió d’investigació de l’EMT es reprendrà amb tres empleats de Caixabank

La comissió de treball que investiga el frau de 4 milions d'euros en l'Empresa Municipal de Transports de València es reprendrà el pròxim 27 de novembre.

La comissió de treball que investiga el frau de 4 milions d’euros en l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València es reprendrà el pròxim 27 de novembre amb la compareixença prevista de tres empleats de Caixabank.

Si no acudiren estos treballadors de banca després de ser citats, els substituirien quatre treballadors de l’EMT, entre ells la directora del Departament de Finances de l’EMT, la secretària del comité de compres i responsable jurídica adjunta a la direcció gerència, el director de recursos humans i la d’administració.

Posteriorment, per al 4 de desembre, s’ha fixat la declaració del director de Desenvolupament de l’EMT, dues administratives de l’àrea de gestió i del secretari. El calendari continua l’11 de desembre amb el director adjunt de l’empresa pública, el president del Comité d’empresa, el viceinterventor de l’Ajuntament i l’auditor cap del consistori.

En la sessió de la comissió d’investigació celebrada este dimarts, estava prevista inicialment la compareixença de la cap de Gestió i de treballadors de CaixaBank. No obstant això, el banc va comunicar que no anirien els seus empleats i, aleshores, es va decidir incloure altres compareixents previstos per a un altre dia.

CatalanSpanish