La Comunitat registrarà este diumenge ruixats dispersos que poden anar acompanyats de tempesta i la temperatura baixarà

El risc d'incendis forestals és elevat a la província d'Alacant i gran part de València

La Comunitat Valenciana registrarà ruixats dispersos en les hores centrals d’este diumenge, acompanyats de fang i ocasionalment de tempesta, mentre que les temperatures experimentaran un lleuger descens en general, segons la predicció de Aemet.

Predominen els cels pocs nuvolosos durant les primeres hores del dia, amb nuvolositat d’evolució, sobretot en la meitat nord, que donarà lloc a ruixats dispersos en les hores centrals. No es descarten tempestes de forma aïllada en zones de muntanya de la meitat sud.

A més, els termòmetres registraran un lleuger descens, excepte les màximes en l’extrem sud d’Alacant, que pujaran. Així, en esta província, Oriola espera aconseguir els 38 graus i no baixar dels 21. Elx arribarà als 35 graus, amb la mateixa mínima. A Dénia, Alacant i Alcoi les màximes oscil·len entre els 32 i 30 graus.

Així mateix, a Castelló la màxima serà de 31 graus i la mínima de 22. Morella no espera aconseguir els 30 graus, amb termòmetres que oscil·laran entre els 27 i 17. La Vall d’Uixó i Vinaròs veuran com el mercuri arriba als 30 graus, i les seues mínimes seran de 20 i 22 graus, respectivament.

D’altra banda, bufarà un vent variable fluix amb brises, que tendirà a nord-oest moderat a la vesprada a l’interior nord de Castelló. A més, el risc d’incendis forestals és elevat a la província d’Alacant i gran part de València, ha informat el 112.

ValenciàEspañol