La Comunitat Valenciana està aquest dilluns en avís per tempestats i pluges que poden deixar 60 l/m2 en una hora

Per la seua banda, les temperatures aniran en descens, les màximes de forma notable a València mentre que el vent bufarà variable fluix a moderat, amb ratxes molt fortes de vent a la vesprada associades a les tempestats

La Comunitat Valenciana està aquest dilluns en avís per arruixades i tempestats, que poden ser localment fortes, persistents i amb granissol en l’interior i deixar fins a 60 litres per metre quadrat en una hora, segons la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

En concret, l’interior nord de València està en avís taronja i l’interior de Castelló i l’interior sud de València en avís groc. D’aquesta manera, la setmana comença amb intervals nuvolosos augmentant a nuvolós o cobert amb arruixades i tempestats, sobretot a la vesprada, que seran molt probables en l’interior i menys probables i amb més dispersió cap al litoral.

Les tempestats poden ser localment fortes, persistents i amb granissol en l’interior de València i Castelló i amb possibles calitges i pluges de fang.

Per la seua banda, les temperatures aniran en descens, les màximes de forma notable a València mentre que el vent bufarà variable fluix a moderat, amb ratxes molt fortes de vent a la vesprada associades a les tempestats.

ValenciàEspañol