viernes, 21 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Comunitat Valenciana registra 30 nous positius, dos morts i 103 altes

Des de l'última actualització no s'ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana.

La Conselleria de Sanitat ha registrat en les últimes 24 hores un total de 30 nous casos positius de coronavirus, dos defuncions relacionades amb la malaltia i 103 altes. Esta xifra suposa més del 70% de tots els casos detectats.

També continua en descens el nombre de persones ingressades als hospitals i en les Unitats de Vigilància intensiva de la Comunitat. Hui dia, només hi ha 32 persones que requereixen UCI en tota la Comunitat, 2 menys que en l’actualització d’este divendres. Per províncies: quatre a Castelló, 18 a Alacant i 10 a la província de València, ha indicat Sanitat en un comunicat.

Per part seua, el nombre de malalts de coronavirus hospitalitzats també ha experimentat un descens d’ahir a hui. En estos moments hi ha 220 persones ingressades, 25 menys. Per províncies: 14 a Castelló, 66 a Alacant i 140 a la província de València.

De tots els casos positius detectats, es troben actius en estos moments 3.184, la qual cosa suposa només el 20,6%. Dels nous positius, dos s’han produït a Castelló, 13 a València i 15 a Alacant.

Des d’ahir s’han produït dos noves defuncions, la qual cosa eleva a 1.409 les persones que han mort en la Comunitat Valenciana per coronavirus: 212 a la província de Castelló, 495 a Alacant i 702 a la província de València. Per tercer dia consecutiu no es registra cap defunció a causa de coronavirus a la província de Castelló.

El nombre d’altes de professionals sanitaris és de 2.143 i el nombre total de positius en professionals en estos moments és de 555.

D’altra banda, el de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus han sigut 285.749 de les quals 192.574 han sigut a través de PCR i 93.175 a través de test ràpid.

Cap contagi en residències

Des de l’última actualització no s’ha registrat cap contagi en les residències de la Comunitat Valenciana, ni entre residents, ni entre treballadors, encara que sí que hi ha hagut dos morts.

Hui dia hi ha algun cas positiu en 80 centres (10 a la província de Castelló, 35 en la d’Alacant i 37 a la província de València).

En estos moments, es troben baix vigilància activa de control sanitari 28 residències en la Comunitat Valenciana: 8 a la província de Castelló, 7 a la província d’Alacant i 13 a la província de València.

Últimas noticias

Contenido relacionado