6:13 am - Thursday, 28 May 2020

La Confederació Hidrogràfica multa l’Ajuntament de Ròtova per les obres del Poliesportiu

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

La institució adverteix el govern del PP que «té l'obligació de reparar els danys i perjudicis ocasionats al domini públic hidràulic».

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat Matriculació
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent Dival
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha imposat una nova multa, en aquesta ocasió de 600€, i ha requerit l’Ajuntament que «en el termini d’un mes complisca l’obligació de reparar els danys i perjudicis ocasionats al domini públic hidràulic, deixant lliure la zona de servitud del riu Vernissa», i l’adverteix, «que, en cas contrari, es procedirà a la imposició d’una nova multa coercitiva. Si no s’esfectua el pagament, es procedirà al cobrament per via d’apremi».

L’ofici, a què ha pogut tenir accés Compromís per fi esta setmana passada, és de 10 de gener de 2019; i és el següent pas a l’avís que va enviar el 23 de març de 2018.

El document especifica que l’expedient és «per efectuar, sin autorización administrativa, obras de mejora en el polideportivo de Ròtova, ocupando la zona de servidumbre del río Vernissa en unos 25 metros, en el término municipal de Ròtova. Del mismo modo se le impuso la obligación de reparar los daños ocasionados al dominio público hidráulico, debiendo proceder a sol·licitar la correspondiente autorización, o, en caso de no ser autorizables, a retirar o retranquear las obras denunciadas, dejando libre y expedita la zona de servidumbre del cauce».

Ja ho estem pagant

De la consulta d’expedients a què ha tingut accés Compromís hem pogut comprovar com, fins a la data, a banda d’avisos, ja hem pagat 2 multes, de 2.000 euros cadascuna. El 2013 es van fer efectives dues multes més:

-Per la “construcción de un cerramiento perimetral afectando a la zona de servidumbre del río Vernissa, dentro de los trabajos de construcción y mejora del campo de futbol municipal, en el término municipal de Ròtova”. El 13-3-2013, es va fer efectiu el pagament de 2.000€ de multa per part de l’Ajuntament.

-I per la “construcción de una rampa de acceso provisional al río Vernissa, mal acondicionamiento del cauce y conducción fuera de servicio no retirada, en el término municipal de Rótova”. El 13-3-2013, també es va fer efectiu el pagament de 2.000€ de multa per part de l’Ajuntament.

El document actual indica, a més, que el 3 de desembre de 2008 s’imposà a l’Ajuntament de Ròtova una sanció de 1.000€ per la infracció.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Mor un treballador en una pedrera d’Agost després d’un accident laboral

Els serveis mèdics només ha pogut confirmar la defunció de l'home de 52 anys.

Dia sense morts per coronavirus a Alacant

Des que va començar el passe a la Fase 1 del procés de desescalada en la Comunitat Valenciana, el passat 11 de maig, les altes s'han incrementat un 29%.

Sanitat dona l’alta a 224 pacients de coronavirus en la Comunitat Valenciana en 24 hores

Les persones que s'han curat de la pandèmia ja sumen un total d'11.402,

Castelló aconsegueix una setmana sense cap mort per covid-19

La província només te ara 15 persones a l'hospital i d'elles 4 estan a l'UCI.

L’Ajuntament de Sagunt i Lafarge donen 7500 quilos al Centre Solidari d’Aliments

Esta iniciativa solidària, que naix per iniciativa dels empleats de la planta de Sagunt i del Comité d'Empresa, s'ha materialitzat este matí amb una visita al Centre i ha comptat amb la participació de l'alcalde de Sagunt

Esta publicació està disponible en : Valencià