La consellera de Sanitat assisteix a la presa de possessió de la nova gerent del departament de Salut de Vinaròs

L'acte s'ha realitzat l'Hospital Comarcal i ha servit perquè Ana Arizón cedisca el seu càrrec a la nova gerent, Vanessa Jorge, que a partir d'ara assumeix la gestió del departament.

Aquest matí la consellera de Sanitat, Anna Barceló, ha viatjat fins a l’Hospital Comarcal de Vinaròs per assistir a la pressa de possessió de la nova gerent del departament de salut, Vanessa Jorge. Cal destacar que l’alcalde en funcions, Marc Albella, acompanyat pel regidor de Salut, José Chaler i la regidora, Anna Fibla, juntament amb el personal mèdic de l’hospital han rebut a la consellera.

Durant la seua estada ha aprofitat per informar a la ciutadania de les darreres feines que s’estan desenvolupant des de la Conselleria de Sanitat. Sobretot ha destacat que el projecte per a la construcció del nou Centre de Salut a Vinaròs avança dintre dels terminis establerts amb la urbanització de la parcel·la per part de l’Ajuntament, que preveu finalitzar les feines al mes de setembre. La consellera ha indicat que un cop finalitzades les feines llavors es farà la cessió definitiva dels terrenys a la Generalitat i començarà la redacció del projecte amb l’objectiu d’iniciar les obres aquesta legislatura.

D’altra banda, també ha anunciat que des de la Conselleria es treballa per fer el canvi d’ubicació de l’heliport de l’Hospital Comarcal, actualment ubicat davant de l’escorxador. En aquest sentit, l’alcalde en funcions, Marc Albella, ha indicat que “aquesta demanda es va traslladar en la darrera reunió que es va mantenir a València i va ser ben acollida pels tècnics autonòmics, que van assegurar que estudiaran de forma detallada les gestions a realitzar per canviar l’heliport i ubicar-lo a la zona del nou pàrquing de l’hospital”.

Per acabar Albella ha assenyalat que la visita de la consellera Barceló ha sigut molt positiva i ha servit per traslladar altres reivindicacions en matèria de sanitat, que segons ha destacat, han sigut molt ben rebudes per part de la consellera.

ValenciàEspañol