La Conselleria d’Hisenda atorga a dit una subvenció de 30.000 euros a l’Arquebisbat de València

Hui s'ha publicat en el DOGV l'atorgament d'una concessió directa d’una subvenció de caràcter excepcional destinada a l’Arquebisbat de València. La Conselleria en el document alega que estes ajudes se fan per raons d’interés públic, social, econòmic o humanitari.

L’Arquebisbat rebrà de la Conselleria d’Hisenda un total de 30.000 euros en forma de subvenció directa per a fomentar “el conjunt d’activitats per a dur a terme el programa de l’any jubilar pel VI Centenari de la mort de Sant Vicent Ferrer.” Un programa que va començar el 9 d’abril de 2018 i va finalitzar el passat 26 d’abril.

Segons el DOGV publicat hui, l’Arquebisbat, que a partir de demà podrà demanar les ajudes de la conselleria que presideix el socialista Vicent Soler. L’any jubilar de Sant Vicent Ferrer es va declarar amb motiu del 600 aniversari de la seua mort a França. Sant Vicent Ferrer va nàixer a València (Espanya) en l’any 1350. Fill d’una família benestant de la ciutat, va entrar en l’Orde dels dominics en 1367. Tenia una intel·ligència prodigiosa i es va dedicar a l’ensenyament de la Teologia a les universitats de València, Barcelona i Lleida. És patró de la Comunitat Valenciana.

Segons les bases de la mateixa subvenció directa, l’Arquebisbat podrà incloure en estes despeses fins a un 15% de despeses d’hostaleria (sempre que no siguen begudes alcohòliques), les persones contractades per als esdeveniments, així com totes aquelles que “estan lligades de manera indubtable a la intervenció i a l’execució de les activitats
pressupostades i autoritzades.”

A més, segons les bases, la Conselleria podrà avançar el 30% de la subvenció només siga aprovada sempre que l’Arquebisbat ho requerisca i estiga al corrent de pagaments amb la Seguretat Social.

2019_10361

CatalanSpanish