La cooperativa que reurbanitzarà els terrenys de Mestalla publica una imatge del projecte

Fa unes setmanes, el València Club de Futbol ha aconseguit un acord per a vendre els terrenys de l'actual estadi de Mestalla a la cooperativa ADU Mediterráneo.

La cooperativa ADU Mediterráneo, que reurbanitzarà els terrenys de Mestalla una vegada l’estadi siga derrocat, ha publicat una primera imatge del projecte que durà a terme en els terrenys que utilitza l’actual estadi valencianista, i realitzarà un acte per a presentar el projecte el 27 de juny.

Fa unes setmanes, el València Club de Futbol ha aconseguit un acord per a vendre els terrenys de l’actual estadi de Mestalla a la cooperativa ADU Mediterráneo.

L’operació suposa la compravenda de sòls amb una superfície de 97.225 metres quadrats, dels quals 55.769 metres quadrats seran destinats a la construcció de vivendes i els 41.456 metres quadrats restants, a edificis terciaris.

La firma adjudicatària dels terrenys ha confiat a la consultora immobiliària CBRE la gestió per a la venda de la part terciària del projecte.

Així mateix, també s’encarregarà de mitjançar en la venda de les vivendes en règim de cooperativa dins del registre de demandants de la patronal del sector Concovi.CatalanSpanish