La corporació municipal elegeix a Marta Trenzano com a alcaldessa d’Algemesí

La socialista continuarà com a primera autoritat després d'aconseguir la majoria absoluta en el ple d'investidura

La socialista Marta Trenzano continuarà al capdavant de l’alcaldia d’Algemesí en ser elegida amb majoria absoluta per 13 vots. En la votació, el candidat del PP, José Javier Sanchis, ha tingut els sis vots del seu grup municipal, per un l’edil de Vox, Borja Revilla. S’ha registrat un vot en blanc.

Es continua així la tradició en aquest període de democràcia municipal que tots els alcaldes d’Algemesí han repetit mandat. Com a fet destacable assenyalar que, per primera vegada, hi haurà més regidores que regidors en la corporació municipal que estarà formada per sis grups municipals.

Rovira  

En el seu discurs, Marta Trenzano, ha destacat que la confiança que ha depositat el poble no és un xec en blanc: “Aquesta confiança no és un xec en blanc, és un depòsit d’esperança i d’il·lusió. La il·lusió de veure créixer i prosperar la nostra ciutat cap a un futur més just, més solidari, més equitatiu, més pròsper, més igualitari i més ecològic. Nostra és la responsabilitatd’haver de fer-ho possible. Per a això em donaré suport amb les persones que considere millors per a poder conformar aqueix govern que ens done estabilitat, tranquil·litat i les eines necessàries per a complir amb el manament de la ciutadania”.

També ha fet al·lusió al treball que espera a partir d’ara i el tarannà que vol imprimir al seu equip de govern: “El present i el futur del nostre poble no és qualsevol cosa, és el més important que tenim, el prioritari, allò ineludible i allò pel que val la pena deixar-se la pell. I això farem, centrar tots els esforços en la tasca del govern sempre fent ús del diàleg, de la paraula i ampliant la participació en altres forces polítiques perquè mai ningú té en exclusiva la raó ni la veritat absolutes”.

Com no podia ser d’una altra manera, Marta Trenzano, ha destacat el caràcter dels algemesinencs, un poble conegut i reconegut per les seues inquietuds culturals i referent en les tradicions dels valencians. “Algemesí no és un poble qualsevol, és un poble que ha meravellat el món i que ha construït una societat activa i inconformista des del punt de vista intel·lectual, artístic, econòmic, esportiu, associatiu i cultural. Anar a altres ciutats i fins i tot en altres països representant aquesta ciutat continuarà sent el millor que em passarà en la meua trajectòria política i personal”, ha assegurat Trenzano.

PublicitatJuega Limpio Orihuela