viernes, 31 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La CV reforça la seua promoció al mercat rus, que va augmentar un 73% en l’últim any

La Comunitat Valenciana presentarà la seua oferta turística en la Fira Internacional de Viatges i Turisme MITT de Moscou del 13 al 15 de març per, així, promocionar-se davant el mercat rus, que, durant el passat any, va créixer un 73%.

D’aquesta manera, l’Agència Valenciana del Turisme portarà les marques de la Comunitat Valenciana a aquest certamen, considerat com l’esdeveniment turístic més important del país i que, per a aquesta edició, espera la participació de més de 1.600 companyies procedents de 90 països.

En concret, Turisme assistirà amb cinc aparadors dins de l’estand de Turespaña, que es distribuiran per a Costa Blanca, Benidorm, València Turisme, Castelló i la mateixa AVT.

Per al secretari autonòmic de Turisme, “Rússia és el mercat turístic emissor de major creixement d’Europa, que, a més, suposa una oportunitat de negoci, amb un perfil de turista amb més recursos econòmics i amb una major estada que la mitjana d’altres països, que aconsegueix fins i tot els 15 dies”.

A més, al seu judici, “és un dels mercats que presenta major potencial de creixement per a les destinacions turístiques de la Comunitat, especialment la província d’Alacant”. Durant l’últim any, el nombre de pernoctacions hoteleres dels visitants russos a Alacant es van incrementar prop d’un 30%.

En el marc de la fira MITT i, segons ha avançat Francesc Colomer, “també s’establiran diverses reunions amb touroperadores russos que venen paquets turístics cap a la Comunitat Valenciana a Rússia amb l’objectiu d’ampliar la seua oferta cap a la nostra destinació”.

Mercat rus

Segons l’últim informe de conjuntura del comprat emissor rus elaborat per l’Agència Valenciana de Turisme a partir de dades de l’INE, les arribades de turistes russos a Espanya s’han incrementat un 14,1% en 2017. En el cas de la Comunitat Valenciana, la pujada ascendeix a un 73% interanual, amb un total de 176.000 turistes russos durant el passat any.

De la mateixa manera, les pernoctacions dels russos en hotels de la Comunitat van créixer en 2017 un 27% i als apartaments, un 9%. Per a la Comunitat Valenciana, Rússia és el dotzé comprat emissor, amb una quota del 2%.

Pel que fa al perfil, el visitant rus realitza una despesa diària de més de 110 euros i roman una mitjana de gairebé 15 dies.

Últimas noticias

Contenido relacionado