11.2 C
Valencia

La CV registra un increment del 13% en l’oferta d’allotjament turístic reglat

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Agència Valenciana del Turisme publica la setmana vinent l’Anuari de l’Oferta Turística Municipal i Comarcal de la Comunitat Valenciana 2017. Aquest informe estarà a la disposició de tots els interessats a la pàgina web de www.turisme.gva.es, a l’apartat d'”Estadístiques de Turisme”.

Aquest nou anuari destaca que en 2017 l’oferta d’allotjament turístic reglat de la Comunitat Valenciana es va incrementar en un 13,1% pel que fa a l’any anterior, registrant-se un total de 528.025 places.

Les places en apartaments pugen un 23,7%

Destaca el notable increment de les places en apartaments, que han registrat un increment interanual del 23,7%, amb 305.614 places registrades. Aquest increment s’uneix al ja registrat l’any anterior, que es va xifrar en un 21%.

- Publicitat -

Una tendència alcista que coincideix amb el reforç de les campanyes de Sensibilització d’Intrusisme en Apartaments Turístics, engegades per l’Agència Valenciana del Turisme, i que han permés de manera notòria aflorar l’oferta de la Comunitat Valenciana no declarada, fomentant així la inscripció en el registre oficial d’habitatges turístics de la Generalitat.

Per a Colomer “aquestes dades reflecteixen que estem en el bon camí per acabar amb la competència deslleial”, al mateix temps que ha assegurat que “l’Agència Valenciana del Turisme seguirà treballant per acabar amb l’intrusisme, que perjudica tant al sector com als usuaris”.

- Publicitat -

Places en oferta hotelera i extrahotelera

L’informe també mostra que l’evolució de l’oferta en establiments hotelers es va caracteritzar per l’estabilitat, ja que es van registrar pràcticament el mateix nombre en 2017 que l’any anterior (126.258 places, un 1,1% més).

Respecte a les places de càmpings es constata un moderat avanç, amb un increment interanual de l’1%, que es tradueix en unes xifres absolutes de 72.498 places.

Quant a l’allotjament rural, l’informe anual elaborat per l’Agència Valenciana del Turisme reflecteix que es van aconseguir les 7.987 places en cases rurals i albergs. A més, l’evolució de l’oferta de restauració es va caracteritzar per registrar 133 establiments més en 2017, amb el que s’aconsegueixen els 14.689 restaurants en tota la Comunitat.

Finalment, assenyalar el desenvolupament de l’oferta d’empreses de turisme actiu amb un total de 330 establiments i un increment interanual del 15,4%.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià