14.1 C
Valencia

Diputació obri la nova convocatòria de la ‘Dipu te Eurobeca’

Les sol·licituds es podran enviar fins al 6 de juny a través de la web de la corporació

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

‘La Dipu te Eurobeca’ és una de les tres línies de formació oferides per la Diputació de València a través de l’àrea de Gestió i Retenció del Talent. La primera convocatòria de 2018, oberta des del 17 de maig fins al 6 de juny, ofereix 17 beques repartides en 13 destinacions en els quals joves podran realitzar pràctiques formatives en diferents empreses i institucions de països de tota Europa.

La beca va dirigida a postgraduats de menys de 35 anys residents en la província de València. La durada del programa és de cinc mesos no prorrogables, tenen una dotació de 1.500 euros bruts al mes, a més d’una borsa de viatge de fins a 500 euros.

Els perfils que se sol·liciten són diversos, des de Comunicació, Publicitat i Màrqueting fins a Ciències Polítiques, passant per Administració, Dret, Biomèdica, Biotecnologia o Ciències Ambientals.

La majoria de les places es troben a Brussel·les, capital europea i seu d’institucions com l’ambaixada espanyola, on s’ofereix una plaça de gestió i una altra de comunicació, o el Real Institut Elcano. Un altre de les destinacions més destacades són l’empresa Climate-KIC, on s’ofereixen dos places en la seua seu d’Utrech o la companyia Facts&Files a Berlín, entre altres. Institucions acadèmiques com l’Imperial College London, la Universitat de Torino, La Universitat de Palerm o l’Harwell Institute també s’han afegit al programa.

- Publicitat -

Bases de la convocatòria, totes les destinacions i més informació en:

https://bit.ly/2rrzkq2

- Publicitat -

Accés al tràmit:

https://bit.ly/2l8sbvw

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La prestació del servei d’ITV a la Comunitat serà de gestió directa per millorar la seua eficiència, qualitat i competitivitat

S'ampliarà la xarxa d'estacions perquè el 90% de la població puga passar la ITV amb un temps de desplaçament inferior a 30 minuts.

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.
- Advertisement -

: Valencià