20.3 C
Valencia

La Diputació de Castelló impulsa les oportunitats turistiques de Cirat com a municipi históric

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La Diputació de Castelló impulsa les oportunitats turístiques de Cirat com a municipi històric de l’interior de la província. El president provincial, Javier Moliner, ha estudiat al costat de l’alcaldessa de Cirat, Manuela Monzonís, possibles actuacions del Govern Provincial per a seguir potenciant la seua dinamització turística després dels bons resultats que han tingut fins al moment les que ja ha dut a terme.

Moliner ha explicat que “estem recolzant el treball que l’Ajuntament de Cirat està realitzant per valorar els recursos naturals i històrics que té el municipi per a impulsar la seua dinamització turística. Estem parlant d’un poble preciós situat en el mateix marge del riu Mijares, amb molta història entre els seus carrers i que té moltes possibilitats de convertir-se en la destinació vacacional i de visita de milers de turistes durant tot l’any. Des del Govern Provincial seguirem ajudant en la mesura de les nostres possibilitats al fet que açò siga una realitat que done noves oportunitats de futur a la gent que trie quedar-se a viure durant tot l’any”.

Part d’aquest treball turístic que la Diputació ha desenvolupat en col·laboració amb l’Ajuntament és el Pla Estratègic de Turisme amb el qual el municipi està orientant els seus recursos per a generar productes turístics, així com la primera fase de la rehabilitació de la Torre del Comte de Cirat o la creació d’una exposició permanent ‘Documents per a la història de Cirat’ amb part del llegat que el Comte de Cirat va donar a la Diputació en 2013.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona

Segueix-nos

13,322FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les altes de llits UCI a Castelló es resisteixen al descens de les xifres COVID

El gerent del Departament de Salut de Castelló espera que en un parell de setmanes es reflectisca a cures intensives les altes que ja estan donant en planta.

Barceló: “Falta concretar si les 10 persones màximes pel Nadal seran d’una o de dos unitats de convivència”

Les declaracions de la consellera de Sanitat en la seua visita d'este dilluns a Castelló deixen enlaire si serà o no possible la reunió per les festes de persones que no convisquen habitualment.

22 milions més d’euros en el pressupost de la Diputació que supera els 168 milions

Reconstruir Castelló, Impulsar, protegir i fer més sostenible la província són els quatre eixos fonamentals en què s'estructuren els comptes pel 2021 que hui s'han presentat.

Turisme presenta a les empreses de restauració de la Comunitat al segell L’Exquisit Mediterrani

Francesc Colomer ha presentat a través d'un seminari web l'esborrany del manual per a adherir a les empreses de restauració al segell L'Exquisit Mediterrani.

Investiguen a una persona per l’enverinament de dos gats a Castelló

S'han localitzat els cadàvers de dos gats, un d'ells tenia propietari.
- Advertisement -

: Valencià