La Diputació de València concedeix més de 120.000 euros per a fomentar la participació ciutadana

S'han subvencionat diferents projectes duts a terme per entitats associatives de la província.

Publicitat

La Diputació de València ha aprovat la concessió de 124.590 euros en subvencions a diferents entitats valencianes amb la finalitat de fomentar la participació ciutadana, la transparència i l’accés de tota la ciutadania a la informació pública. Amb estas ajudes, l’objectiu de la Diputació és col·laborar en la realització de projectes i actuacions d’organitzacions sense ànim de lucre de tot el territori.

D’esta manera, s’han subvencionat projectes per un màxim de 6.000€ per a associacions i fundacions i 18.000€ per a federacions i confederacions. Associacions de veïns, culturals, cíviques o empresarials han sigut els destinataris de les ajudes, amb el que es posa en valor el seu esforç per realitzar accions orientades a l’apoderament ciutadà per a conéixer, controlar i influir en les qüestions públiques que els afecten i interessen.

PublicitatRovira  

Entre els projectes subvencionats s’inclouen activitats de formació i assessorament, tallers, lligues de debat o trobades interasociativos i entre joves, així com l’edició de guies en matèria de participació ciutadana i transparència.

Per a la diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer, “el teixit associatiu és imprescindible per a dur a terme accions que impulsen la participació ciutadana i la transparència com a generadores d’una gran riquesa social que afavoreixen el desenvolupament comunitari”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela