La Diputació dóna suport a l’handbol femení organitzant el Preolímpic i el Mundial a Llíria

El municipi de Camp de Tùria acollirà la fase de classificació per als Jocs Olímpics de Tòquio el mes vinent de març, i serà una de les seus del Campionat del Món de 2021.

La Diputació de València continua mostrant el seu compromís ferm amb l’esport femení, en esta ocasió a través del suport institucional a l’organització de dues dels esdeveniments més importants a nivell internacional per a l’handbol, que tindran lloc en el municipi de Llíria tant en 2020 com en 2021.

En este sentit, el diputat d’Esports, Andrés Campos, ha mantingut este dimarts una trobada amb l’alcalde de Llíria, Manolo Civera, en el qual s’han abordat diversos aspectes relacionats amb la celebració tant del Preolímpic femení d’enguany, com del Mundial femení de 2021. “La Diputació es compromet a ajudar a Llíria, ciutat que sens dubte serà una perfecta amfitriona per a estes dos esdeveniments”, ha destacat Campos.

Totes dues institucions han acordat reunir-se pròximament amb representants de la Federació espanyola d’Handbol, amb la finalitat d’analitzar les diferents fórmules de col·laboració per a assegurar l’èxit de totes dues competicions.

La localitat valenciana serà la seu, durant els dies 20, 21 i 22 de març, de la fase classificatòria per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, cita en la qual la Selecció Espanyola, com a vigents subcampiones del món, aspira a certificar el seu bitllet davant Suècia, el Senegal i l’Argentina.

Així mateix, el Pavelló Pla de l’Arc, amb capacitat per a prop de 5.000 espectadors, serà l’escenari dels partits que se celebren a Llíria del Mundial d’Handbol, que es disputarà a Espanya del 2 al 19 de desembre de 2021.

CatalanSpanish