domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació fomenta la inclusió de les persones amb discapacitat a través d’ajudes a 58 entitats provincials

La Diputació de Castelló ha col·laborat amb un total de 58 associacions i entitats prestadores de serveis perquè aquestes desenvolupen els seus programes de treball durant tot l’any amb tal fi. A aqueixa col·laboració, estimada en 264.400 euros, se suma el servei de transport adaptat de viatgers en l’àmbit supramunicipal prestat a persones amb discapacitat de la qual derive movilitat reduïda, amb una aportació provincial de 66.000 euros.

La diputada d’Acció Social, Elena Vicente-Ruiz, ha explicat que “el treball de la Diputació amb les persones amb discapacitat és de tot un any, no per un dia en concret. Encara així, cree necessari alçar la veu en el dia internacional per a recordar que en la senda del desenvolupament i de les millores en la província no ens podem deixar a ningú pel camí, i hem de fomentar totes les condicions que garantisquen una millor inclusió i accés d’aquests castellonencs a tots els recursos i serveis”.

Per una #provinciainclusiva
Amb tal de col·laborar amb el tema del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat per a aquest 2015, ‘La inclusió importa: accés i apoderament per a persones amb tot tipus de capacitat’, la Diputació ha llançat a través dels seus perfils en xarxes socials, una imatge amb el missatge per una #provinciainclusiva.

Últimas noticias

Contenido relacionado