24.6 C
Valencia

La Diputació i el Col·legi d’Arquitectes Tècnics subscriuen un conveni per a reforçar la cooperació científica i cultural vinculada a la ceràmica

El president de la institució provincial, José Martí, destaca que l'acord "ens permet continuar avançant en la millora d'iniciatives que repercuteixen en els serveis que es presten a la societat".

- Publicitat -AVL

La Diputació Provincial ha subscrit un conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Castelló (COAAT) per a continuar reforçant la cooperació acadèmica, científica i cultural vinculada al producte ceràmic. El president de la Diputació, José Martí, i el president del Col·legi, José Luis García Porcar, han sigut els encarregats de signar un conveni “que ens permet continuar avançant en la millora d’iniciatives que sens dubte repercuteixen en els serveis que es presten a la societat”, tal com ha destacat Martí, qui subratlla la importància de “la col·laboració entre totes les institucions que participen en el desenvolupament social”.

A través d’este conveni, tant la Diputació com el COAAT es comprometen a propiciar el desenvolupament de projectes d’interés comú en règim de col·laboració, que es concreten en sis àrees. D’una banda, facilitar i afavorir la difusió del coneixement en l’àmbit dels productes ceràmics, així com cooperar en la realització d’activitats formatives i projectes d’investigació.

A més, s’aposta per l’assessorament mutu i el desenvolupament conjunt de programes de col·laboració més amplis en qüestions relacionades amb totes dos entitats. A això s’uneix l’intercanvi de coneixement i el desenvolupament d’estudis dels productes ceràmics i els seus posteriors usos.

Finalment, el conveni recull l’intercanvi d’experiències en el marc de jornades, congressos o cursos, així com dur a terme accions considerades d’interés tant per la Diputació Provincial com del Col·legi Oficial d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Castelló.

El conveni subscrit per totes dos institucions, que comença ara la seua vigència durant un any però amb possibilitat de pròrroga, no contempla obligacions econòmiques concretes de les parts. Així, cada iniciativa concreta es detallarà en protocols o acords específics, en els quals hauran de quedar definides les persones i institucions implicades, els mitjans disponibles, el pressupost i el finançament.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló, Alcalà de Xivert i Castellnovo tindran escoles noves

Benicàssim i Traiguera també rebran fons de la Conselleria d'Educació a través del pla 'Edificant' per les reformes del CEIP Palmerar i del CEIP Verge Font de la Salut, respectivament.

Quatre detinguts per un robatori amb violència i intimidació a un menor d’edat a Alfafar

Van atemorir al menor d'edat a punta d'arma blanca, robant-li així una cadena d'or que este portava.

CSIF demana informació sobre les EPIs després dels contagis entre sanitaris de Vinaròs

El sindicat es refereix a la coincidència entre els positius i les queixes del personal per una remesa de bates d'ínfima qualitat.

Vila-real celebra la festivitat del patró de la Policia Local amb una eucaristia en suspendre l’acte oficial

El ple aprova les distincions als agents que compleixen 25 anys de servei, que s'entregaran en un acte protocol·lari complint amb les mesures anti COVID-19.

Alcoi fa una actuació d’emergència per solucionar els problemes del polígon Santiago Payá

Les precipitacions violentes i intenses, acompanyades de vent de la borrasca 'Gloria' van provocar despreniments del vessant que van afectar el cunetó.
- Advertisement -

: Valencià