miércoles, 12 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació imparteix cursos perquè els ajuntaments puguen accedir als fons europeus

La Diputació de Castelló ajuda als ajuntaments de la província a accedir al màxim de fons europeus com a recurs de desenvolupament territorial a través d’un ambiciós pla formatiu que ha començat aquest matí en l’edifici de Noves Dependències. Així, el Govern Provincial, ha arrancat aquesta iniciativa amb la participació de més de 20 municipis, consorcis i mancomunitats representades en la primer sessió d’aquesta Estratègia per a la Participació en Projectes Europeus.

El vicepresident primer de la Diputació i diputat de Relacions Internacionals, Vicent Sales, ha explicat que “des del Govern Provincial volem que els nostres pobles aprofiten totes i cadascuna de les oportunitats que puguen arribar des d’Europa per al seu desenvolupament. I per a aconseguir-ho és fonamental que els tècnics municipals, així com el personal de les mancomunitats, consorcis i de la pròpia Diputació, tinguen les millors eines per a presentar projectes, per a conèixer tots els fons disponibles, els aspectes legals i altres detalls que faciliten l’èxit de les iniciatives presentades”.

Cal assenyalar que aquest curs es tracta d’una acció inclosa en el Pla Agrupat per a la Formació per a l’Ocupació 2017 de la Diputació, destinada a consorcis, ajuntaments, mancomunitats i personal propi de Diputació.

Bona part de l’èxit d’aquesta acció formativa de la Diputació de Castelló és que el seu contingut s’adapta d’una forma molt pràctica a les qüestions que més interessen als tècnics a l’hora de presentar projectes de forma fructífera a la Unió Europea.

Últimas noticias

Contenido relacionado