La Diputació ofereix una rica programació cultural aquesta Setmana Santa per a impulsar el turisme a la província

Sales: “Contribuïm a enriquir l'oferta complementària dels nostres pobles amb la condició d'ajudar a dinamitzar-los aquestes dates”

Diputació de Castelló oferirà una completa programació cultural durant aquests pròxims dies de Setmana Santa i Pasqua com a impuls a la dinamització turística i econòmica dels municipis de la província. Així, a més de col·laborar amb els actes culturals més tradicionals propis d’aquestes dates, el Govern Provincial contribuirà amb propostes de la seua agenda cultural a dinamitzar l’activitat als pobles.

El vicepresident primer i diputat provincial de Cultura, Vicent Sales, ha explicat que “contribuïm a enriquir l’oferta complementària dels nostres pobles amb la condició d’ajudar a dinamitzar-los durant aquestes dates en les quals milers de persones busquen la seua destinació de vacances. En col·laboració amb els ajuntaments i sempre valorant la cultura i els artistes castellonencs, ajudem aquesta dinamització que tant ajuda a mantindre l’activitat dels pobles, especialment els més xicotets, enguany amb la novetat afegida de l’exposició La Llum de la Memòria en la capital de la província”.

Així, la Diputació impulsa la celebració dissabte que ve a les 17.30 hores del concert de L´Estança Harmònica a l’Església de Sant Pere Apòsto de Cinctorres com a part del cicle Música Barroca en les Esglésies Monumentals. Com a part d’aquesta proposta, també es podrà gaudir del concert del diumenge dia 21 a les 19.30 hores en el Convent dels Pares Servitas de Montant. Cal assenyalar que l’actuació de Xarxa Teatre prevista a la Pobla d’Arenós per a dissabte que ve com a part del cicle de la Campanya de la Diputació per la Cultura Tradicional amb la representació del Dolçainer de Tals s’ha ajornat a causa de les previsions meteorològiques.

Agenda Cultural al Castell de Peníscola
Com a part d’aquest impuls al turisme cultural a la província, la Diputació mantindrà una intensa programació al Castell de Peníscola, amb el concert.

Publicitat