17.3 C
Valencia

La Diputació renova la carretera entre Sagunt i Canet d’En Berenguer i acaba amb la seua perillositat

La remodelada CV-317 consta d'un poc més de tres quilòmetres i ha comptat amb un pressupost finançat per la Diputació de València de tres milions d'euros.

- Publicitat -AVL

Les obres de remodelació de la carretera que connecta Sagunt amb Canet d’En Berenguer han finalitzat vint dies abans del que estava previst, permetent des d’ahir dijous la circulació en aquest tram amb una major intensitat de trànsit en els mesos d’estiu.

La carretera CV-317 objecte de l’actuació discorre en tot moment en paral·lel al riu Palancia, per terreny d’ús predominantment agrícola, amb un traçat en planta sinuós, corbes de radi reduït i ample precari. La longitud aproximada de la carretera és de 3,5 km i disposava d’un ample de plataforma de 6 metres, amb un carril per sentit, sense vorals ni bermes, presentant una quantitat considerable d’accessos directes a la carretera amb condicions de visibilitat compromesos amb un trànsit estacional important.

L’actuació realitzada per la UTE Geocivil i Hermanos Carrión ha consistit fonamentalment en l’ampliació de la plataforma i en la sensible millora del traçat existent, pel fet que aquest era inadequat per a les demandes actuals de trànsit. De forma complementària, a causa de la presència de multitud d’accessos directes sense ordenació, s’han realitzat tres interseccions que permeten una reordenació significativa dels accessos i milloren significativament la seguretat viària de l’usuari.

La longitud aproximada del condicionament ha sigut de 3,2 km, executant-se una calçada de 7 metres, vorals de 1,50 metres i bermes de 0,75 metres.

Finalment, amb la finalitat de mantindre la xarxa de comunicacions existents s’han redissenyat la disposició dels camins afectats aprofitant els trams de l’actual carretera que queden anul·lats o disposats en la zona de servitud de la carretera realitzada, amb l’objectiu clar de millorar la seguretat viària de la carretera, intentant reordenar els accessos agrícoles directes mitjançant control d’accessos en unes condicions de visibilitat adequada.

L’actuació s’ha completat amb la disposició de la corresponent senyalització vertical, marques viàries i elements d’abalisament conforme a la normativa vigent.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor un treballador després de ser atropellat per una màquina a Almassora

Un home de 55 anys va morir ahir en un accident laboral ocorregut en una empresa d'Almassora.

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló
- Advertisement -

: Valencià