sábado, 25 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

La Diputació renova la web de Castelló Ruta de Sabor com a plataforma de visibilitat i venda dels productes de Castelló

La Diputació de Castelló ha renovat i ampliat la pàgina web de la marca de productes autòctons Castelló Ruta de Sabor com a gran plataforma online que impulse la visibilitat i venda d’aquests productes elaborats en la província. Al costat d’una explicació de la iniciativa, i del territori provincial vinculat a aqueixos productes, la web www.castellorutadesabor.com ofereix a l’usuari tota la informació i accés directe a cadascun dels productors i dels punts de venda de la marca per a facilitar la seua adquisició.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que “hem modernitzat aquest portal web amb tal de poder aprofitar tots els avantatges que les Noves Tecnologies ofereixen de cara a ajudar als productors de la província a vendre més, a millorar el posicionament de la gastronomia de Castelló i a contribuir a posicionar la província com el que és, el millor rebost d’Espanya. Creiem en les possibilitats que tenen els productes de Castelló a generar noves i millors oportunitats econòmiques per als pobles, i anem a impulsar totes i cadascuna d’aqueixes virtuts i oportunitats”.

És especialment significativa l’engegada d’aquesta renovació de la web precisament en aquest període nadalenc en el qual les vendes dels productes augmenten considerablement, la qual cosa ajudarà al fet que l’efecte de la seua engegada siga encara més positiu per a la venda de productes.

Dos perfils complementaris: costa/interior
La recentment estrenada nova versió de la pàgina web destaca entre els seus continguts un dels contrastos més avantatjosos de la província de Castelló com a productora agroalimentària: la seua dualitat costa i interior, que també es trasllada a la seua gastronomia. A través de diferents imatges simbòliques dels dos entorns, el de l’interior i el del litoral, es mostra un recorregut a l’usuari per la província.

Aquesta dualitat també es percep en l’apartat de ‘receptes’, on l’usuari pot aprendre a cuinar plats elaborats amb els productes de Castelló Ruta de Sabor, “una forma de demostrar les virtuts gastronòmiques dels nostres productes en les seues diferents aplicacions”, ha assenyalat el diputat.

Últimas noticias

Contenido relacionado