23.5 C
Valencia

La Diputació renova l’accés de Navajas per 745.000 euros i elimina un dels punts negres de la xarxa viària provincial.

Santi Pérez valora la celeritat de l'equip de govern per a donar un impuls a les obres, que van estar parades des de 2016.

- Publicitat -AVL

La Diputació de Castelló ha culminat recentment la renovació de l’accés a Navajas per la CV-213. Esta actuació ha comptat amb un pressupost de 745.000 euros i ha suposat l’eliminació d’un dels punts negres de la xarxa viària de competència provincial. El president de la institució, José Martí, i els diputats de Carreteres i Concertació amb els Ajuntaments, Santi Pérez i Ximo Huguet, han comprovat el resultat de l’actuació junt amb l’alcaldessa de la localitat, Patricia Adelantado. Es tracta d’una de les majors inversions dintre de l’àrea de Carreteres.

Segons ha explicat el president, les obres han perseguit l’objectiu de dotar de major seguretat la travessia urbana que connecta l’entrada de la localitat amb l’antiga N-234, un tram que, segons fonts tècniques, s’havia convertit en un perill per la rapidesa de pas dels vehicles. Ara, gràcies a la Diputació de Castelló s’ha fet una actuació integral en què s’ha renovat 1,2 quilòmetres de paviment, s’ha ampliat la calçada de 5 a 7,5 metres per a fer més còmoda la circulació i s’han instal·lat passos elevats per a controlar l’excés de velocitat. A tot això, ha destacat el president, “cal sumar-li la construcció d’una zona de passeig amb les que hem dotat a la localitat d’una nova via on els veïns poden desconnectar i fer esport”.

En conjunt, “hem aconseguit una entrada renovada i dignificar la primera imatge de Navajas que veuen els visitants que arriben a este municipi tan turístic de les nostres comarques de muntanya. Ara és més bonica, practicable i segura”, ha assegurat José Martí.

Amb la recepció de les obres s’ha posat punt final a un llarg procés que ha durat prop de cinc anys. El diputat de Carreteres ha explicat que “quan vam arribar al govern vam decidir prioritzar donar solució a les qüestions que l’anterior equip de govern va deixar empantanades i que necessitaven una solució urgent, com esta”. Cal recordar que les obres es van iniciar en 2015 però, un any més tard, van quedar aturades fins a 2019, quan van ser represes amb la presidència de José Martí.

L’alcaldessa de Navajas ha agraït la presència del president i dels diputats i ha manifestat que “són molt necessàries les inversions de la Diputació per a garantir unes infraestructures dignes i òptimes que asseguren la cohesió territorial”. Per la seua banda, José Martí ha expressat que “la millora de la connectivitat intermunicipal forma part del full de ruta d’esta Diputació que mira més que mai pels seus pobles, perquè aproximant persones i serveis crearem més oportunitats i riquesa i millorarem la qualitat de vida dels nostres veïns de l’interior”.

A banda de visitar la zona d’intervenció, la comitiva va tancar la visita a la localitat de l’Alt Palància desplaçant-se a l’emblemàtic paratge del ‘Salto de la Novia’, presidit per la gran cascada del Brazal, de 60 metres d’altura.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,803FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.

Castelló renova el protocol VioGén per a la protecció de les víctimes de violència de gènere

L'Ajuntament aprova l'acord de col·laboració i coordinación entre la Policia Nacional i la Policia Local
- Advertisement -

: Valencià