La Fe ha estat el tercer hospital espanyol preferit pels i les residents per al seu període formatiu

El centre sanitari acull a un total de 115 residents que inicien la seua formació especialitzada

L’Hospital Universitari i Politènic La Fe és el tercer centre espanyol més sol·licitat pels i les professionals de la salut que inicien la seua formació especialitzada com a residents (MIR/FIRBIR /EIR… Etc) de primer any, just per darrere de l’Hospital Clínic de Barcelona i l’Hospital Universitari La Pau de Madrid.

Dins els 100 primers residents a Espanya, 7 han escollit l’Hospital La Fe en les especialitats de Cardiologia, Neurologia, Radiodiagnòstic, Pediatria, Cirurgia Plàstica i Neurocirurgia. També, entre els 1.000 primers residents a triar plaça, 47 han seleccionat La Fe per formar-se.

PublicitatTroballengua  

Per especialitats, l’Hospital La Fe ha estat el primer hospital espanyol triat per Al·lergologia, Neurofisiologia Clínica i Medicina del Treball, i el segon en Neurocirurgia, Pediatria, Radiologia, Reumatologia, Urologia i Farmàcia Hospitalària.

D’entre els 100 primers residents a Espanya amb millor nota, La Fe ha estat el tercer centre triat per iniciar la seua formació en Infermeria i la cambra en Medicina.

En este sentit, la gerent del Departament de Salut València La Fe, Mònica Almiñana, ha destacat hui en l’acte de benvinguda dels nous i noves residents “la important labor desenvolupada per este hospital que s’està convertint en un referent en tota Espanya respecte a la preparació dels futurs especialistes en medicina”.

Durant l’acte d’acolliment, s’ha rebut a un total de 115 residents: 100 són mèdics i mèdiques, però també especialistes en Psicologia, Farmàcia, Física i Infermeria que s’incorporen hui a l’Hospital La Fe en algunes de les especialitats que ofereixen formació especialitzada.

L’acte ha estat presidit per la Gerent del Departament de Salut València La Fe, Mònica Almiñana, acompanyada pel doctor Vicente Garrigues, director de l’Àrea de Docència i la doctora Ana Monzó, cap d’estudis de l’Hospital La Fe.

Esta rebuda constitueix la primera jornada del curs d’acolliment que durant les pròximes setmanes duran a terme els futurs especialistes, impartit en sessions teòric-pràctiques per personal del mateix hospital.

Este centre sanitari destaca per oferir una formació completa i integral en totes les especialitats que es cursa. A més, existeix un programa de formació transversal en metodologia de la recerca biomèdica que organitza la Comissió de Docència en col·laboració amb l’Institut de Recerca Sanitària (IIS) La Fe.

Este hospital facilita les eines perquè els seus residents puguen incorporar-se a grups de recerca, realitzar publicacions i la tesi doctoral.

L’Hospital La Fe explica, a més, amb l’Àrea de Simulació Clínica i Seguretat del Pacient la finalitat del qual és incrementar la seguretat del pacient a través de la millora en l’entrenament dels professionals de l’àmbit de la salut, tan sanitaris com a personal implicat en situacions d’emergències (policia, bombers, protecció civil, etc.), gràcies a metodologies innovadores i equipament d’última tecnologia.

La Fe és l’hospital de referència a la Comunitat Valenciana i actualment para esment en totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques.
Cal destacar, que este centre sanitari és el primer hospital universitari i politècnic d’Espanya.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana