14.1 C
Valencia

La Fe i la UPV llancen una nova convocatòria per impulsar la recerca i la innovació

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Institut de Recerca Sanitària La Fe (IIS La Fe) ha acollit una nova edició de la Jornada de Cooperació en R+D+i amb la Universitat Politècnica de València (UPV). Es tracta d’una iniciativa estratègica que reuneix l’esforç i els recursos de les dos entitats per generar sinergies entre investigadors i professionals i impulsar projectes de recerca amb gran potencial científic.

En esta edició s’han presentat les bases de la convocatòria de 2018 de concessió d’ajudes per al programa de suport a la realització de projectes conjunts entre el col·lectiu investigador del IIS La Fe i els professionals de la UPV. La iniciativa va nàixer en 2012 per cobrir la necessitat de col·laboració multidisciplinària a les àrees d’enginyeria i recerca biomèdica i clínica per al desenvolupament de tecnologies d’avantguarda en l’àmbit de la salut, que aporten solucions a la pràctica clínica per millorar el diagnòstic i tractament a pacients d’una gran varietat de patologies.

Interés creixent

Des de l’any 2012, s’ha constatat l’interés creixent del col·lectiu investigador de les dos entitats per esta iniciativa. Este interés s’ha materialitzat en la concessió de 116 projectes de recerca, amb una inversió de 525.000 euros aportats pel IIS La Fe i la UPV i la participació de 315 investigadors i investigadores.

- Publicitat -

La nova convocatòria, les bases de la qual es poden consultar a la web www.inbio.es, continuarà recolzant el desenvolupament i validació clínica de tecnologies de l’àmbit de la salut i la participació rellevant en projectes de l’H2020 i altres convocatòries internacionals i nacionals.

S’han previst dos subprogrames dotats amb 45.000 euros cadascun per a ajudes al desenvolupament conjunt de projectes d’innovació, desenvolupament tecnològic, validació i pla d’explotació de projectes centrats en tecnologies sanitàries, així com per a l’impuls de projectes de recerca i innovació amb gran potencial cientificotècnic orientats cap a temes innovadors, en els quals participen de manera conjunta i coordinada personal d’ambdues institucions.

- Publicitat -

A més, en la jornada de presentació, s’han celebrat dos taules rodones amb els principals actors del finançament de la innovació tan públics com a privats que han debatut sobre els passos a seguir per aconseguir portar la innovació del laboratori al pacient.

Els investigadors i les investigadores han tingut l’oportunitat de mantenir reunions en privat amb els representants d’institucions com l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), la Fundació per a la Innovació i la Prospectiva en Salut a Espanya (FIPSE), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI )Life Sciences de Caixa Capital Risk i Fons TechTransfer UPV.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,325FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Ayora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat inicia les obres del nou espai sanitari Roís de Corella de Gandia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha iniciat este dimecres les obres del nou Espai Sanitari Roís de Corella, a Gandia.

Anuncien el primer cas de reinfecció per coronavirus a Espanya

També han identificat, per primera vegada, com una reinfectada provoca contagis en el seu entorn.

G.Fullana: “El PP odia la llengua valenciana i es passa pel folre la llei lingüística”

En el ple de la Diputació d'Alacant de hui, s'ha generat un acalorat debat pel valencià, on el diputat de Compromís assegura que els populars volen eliminar el valencià de l'educació.

La Universitat Jaume I configura el sistema de climatització per a aconseguir una millor renovació de l’aire

A més, s'està realitzant un mostreig dels nivells de CO2 en diversos moments del dia a les aules dels centres i en diferents nivells d'ocupació.

Onda atén prop de mig centenar de consultes diàries de com treballar per Amazon

L'ajuntament, els centres Labora i les ETT's són els llocs on més persones busquen informació per saber com accedir a les futures ofertes laborals que es generen.
- Advertisement -

: Valencià