La final de la Copa del Rei es podrà seguir en una pantalla gegant en la Plaça de l’Ajuntament de València

El primer edil ha subratllat que l'objectiu és que "es puga gaudir d'un esdeveniment important" que, segons ha augurat, "segur que es traduirà en victòria".

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha informat que la final de la Copa del Rei de futbol –que disputaran dissabte que ve el València i el Barcelona– es podrà seguir a través d’una pantalla geganta des de la Plaça de l’Ajuntament de la ciutat.

El primer edil ha subratllat que l’objectiu és que “es puga gaudir d’un esdeveniment important” que, segons ha augurat, “segur que es traduirà en victòria”.

Ribó s’ha pronunciat en aquests termes en ser preguntat pels periodistes per com serà el dispositiu municipal preparat amb motiu de la trobada entre l’equip valencianista i el Barça. Sobre aquest tema, ha contestat: “El dispositiu necessari perquè la gent puga gaudir d’una festa”.

I ha afegit que ell se n’anirà a Sevilla a presenciar el partit perquè vol “ajudar a portar la Copa a l’equip”. “Serà una copa molt important i vull col·laborar”, ha dit entre riures Ribó, que ha animat a “espentar tots en aquesta direcció”.

“Jo em vaig a Sevilla perquè vull fer força en directe”, ha insistit.

ValenciàEspañol