20.4 C
Valencia

La FUE-UJI impulsa les pràctiques internacionals

Tots dos programes constitueixen una oportunitat molt interessant per a l'estudiantat, ja que permeten aplicar el que s'ha aprés en les aules a la realitat professional i adquirir competències professionals

- Publicitat -AVL

En la Universitat Jaume I, a través de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, es gestionen diversos programes de pràctiques extracurriculars en empreses i de beques per a titulats. Les pràctiques extracurriculars van dirigides a alumnes d’últims cursos de carrera i el Programa Experience de Beques per a Titulats, per a recentment egressats.

Tots dos programes constitueixen una oportunitat molt interessant per a l’estudiantat, ja que permeten aplicar el que s’ha aprés en les aules a la realitat professional i adquirir competències professionals. Al mateix temps, és una opció molt vàlida per a les empreses, que poden formar futurs professionals per a la seua incorporació en el món laboral i, en molts casos, sumar aquest talent que sorgeix de la Universitat a la plantilla.

Amb l’objectiu de la internacionalització com un dels eixos en l’estratègia de la Universitat Jaume I, la FUE-UJI gestiona el Programa de Pràctiques Extracurriculars Internacionals perquè aquelles empreses amb filials a l’estranger puguen oferir a l’alumnat una visió internacional del seu negoci, transmetent la seua cultura empresarial i, al seu torn, que l’alumnat de l’UJI puga posar en pràctica els seus coneixements d’especialització i formar-se en contextos internacionals.

La FUE-UJI s’encarrega d’arreplegar les ofertes de les empreses i fer-les arribar als estudiants per a poder tramitar el conveni de col·laboració entre el candidat o candidata seleccionat i l’empresa. En 2018 la Fundació Universitat Jaume I-Empresa va gestionar 914 estades en pràctiques (algunes d’aquestes internacionals) i manté vigents més de 2.200 convenis de cooperació educativa amb empreses.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,794FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià