La FUE-UJI impulsa les pràctiques internacionals

Tots dos programes constitueixen una oportunitat molt interessant per a l'estudiantat, ja que permeten aplicar el que s'ha aprés en les aules a la realitat professional i adquirir competències professionals

En la Universitat Jaume I, a través de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, es gestionen diversos programes de pràctiques extracurriculars en empreses i de beques per a titulats. Les pràctiques extracurriculars van dirigides a alumnes d’últims cursos de carrera i el Programa Experience de Beques per a Titulats, per a recentment egressats.

Tots dos programes constitueixen una oportunitat molt interessant per a l’estudiantat, ja que permeten aplicar el que s’ha aprés en les aules a la realitat professional i adquirir competències professionals. Al mateix temps, és una opció molt vàlida per a les empreses, que poden formar futurs professionals per a la seua incorporació en el món laboral i, en molts casos, sumar aquest talent que sorgeix de la Universitat a la plantilla.

Amb l’objectiu de la internacionalització com un dels eixos en l’estratègia de la Universitat Jaume I, la FUE-UJI gestiona el Programa de Pràctiques Extracurriculars Internacionals perquè aquelles empreses amb filials a l’estranger puguen oferir a l’alumnat una visió internacional del seu negoci, transmetent la seua cultura empresarial i, al seu torn, que l’alumnat de l’UJI puga posar en pràctica els seus coneixements d’especialització i formar-se en contextos internacionals.

La FUE-UJI s’encarrega d’arreplegar les ofertes de les empreses i fer-les arribar als estudiants per a poder tramitar el conveni de col·laboració entre el candidat o candidata seleccionat i l’empresa. En 2018 la Fundació Universitat Jaume I-Empresa va gestionar 914 estades en pràctiques (algunes d’aquestes internacionals) i manté vigents més de 2.200 convenis de cooperació educativa amb empreses.

ValenciàEspañol