28.3 C
Valencia

La Generalitat concedeix 350.000 euros a la Fundació Premis Rei Jaume I

La Generalitat ha concedit 350.000 euros a la Fundació Premis Rei Jaume I per a col·laborar en l'entrega dels premis que es concedeixen anualment des del 1997.

- Publicitat -AVL

La Generalitat ha concedit 350.000 euros a la Fundació Premis Rei Jaume I per a col·laborar en l’entrega dels premis que es concedeixen anualment des del 1997, segons publica hui dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

En estos moments, la Fundació concedeix els premis en sis categories: investigació bàsica, economia, medicina clínica, protecció del medi ambient, noves tecnologies, i l’emprenedoria, sense perjuí d’aquests guardons puguen ampliar-se o modificar-se amb la finalitat d’impulsar i promoure l’avanç d’estes matèries.

En concret, 200.000 euros de la subvenció de la Generalitat van destinada al pagament efectiu dels imports en què consisteixen els premis d’Investigació Bàsica i Investigació Mèdica que s’entreguen en l’edició 2019, que suposa el seu import total.

Així mateix, servirà per a col·laborar en el finançament de les despeses de viatge, estades i honoraris de les persones que formen part dels Jurats dels Premis Rei Jaume I 2019, així com en les despeses de publicitat, divulgació i difusió dels Premis Rei Jaume I en les seues sis modalitats i de les despeses prorratejades per la celebració de l’entrega dels Premis a les persones guardonades.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.

Detectats 2 brots de coronavirus a empreses de Castelló de la Plana

2 dels brots s'han donat a empreses locals.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa de Moixent

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 22 persones contagiades i 6 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià