8:56 am - Friday, 10 July 2020

La Generalitat convoca les beques d’estudis per al curs 2019/2020

- Publicidad -Reciplasa

Les sol·licituds podran presentar-se fins al dia 14 de febrer exclusivament per via telemàtica.

Coronavirus
Ars Volants
València
Borriana
- Publicidad -Benicassim

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat la convocatòria de beques per a la realització d’estudis durant el curs acadèmic 2019-2020 en les universitats valencianes, curs en el qual mantindrà els quatre milions de pressupost per a l’exempció de les taxes, la mateixa quantia que el passat curs.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, d’esta manera, la Conselleria manté el pressupost dedicat a estes ajudes, “tenint en compte a més la reducció de taxes que realitza el Consell durant els últims anys i que redueix un 15 per cent el preu del crèdit en primera matrícula d’ensenyaments de grau i màster”.

Les sol·licituds podran presentar-se fins al dia 14 de febrer exclusivament per via telemàtica. No obstant això, se’n va a realitzar una ampliació de termini que es publicarà esta setmana i que estableix el 9 de març com data límit de presentació, segons la informació publicada este dilluns en el DOGV.

Una vegada emplenada la sol·licitud, serà firmada per la persona interessada emprant els sistemes de firma electrònica acceptats per la seu electrònica i serà enviada mitjançant el procediment telemàtic establit. Es considerarà presentada amb caràcter general i el resguard de la sol·licitud acreditarà, en cas que resulte necessari, la presentació de la seua sol·licitud en el termini i forma establits.

Poden demanar estes ajudes els alumnes matriculats, durant el curs acadèmic 2019-2020, en les universitats públiques valencianes, així com en els seus centres públics adscrits que imparteixen ensenyaments per a l’obtenció de títols oficials de grau i de màster universitari, o que imparteixen complements de formació per a accés o obtenció del títol de màster i crèdits complementaris per a l’obtenció del títol de grau.

L’alumnat matriculat en universitats privades i centres privats adscrits a universitats públiques podrà sol·licitar beca únicament per al Grau en Veterinària.

Els criteris acadèmics i de renda exigibles per a l’obtenció de beca es mantenen com en l’última convocatòria, i el nombre mínim de crèdits matriculats haurà de ser de 60. No obstant això, també podran obtenir beca els estudiants que es matriculen d’un nombre mínim de crèdits comprés entre 30 i 59 crèdits. Este requisit no es tindrà en compte, per una sola vegada, per als estudiants que els reste un nombre inferior de crèdits per a finalitzar els seus estudis.

CRÈDITS SUPERATS
Pel que fa als crèdits que han de superar-se en l’últim curs per a poder obtenir la beca, en el cas del títol de grau serà del 80% en el cas d’estudis d’Arts i Humanitats, i de Ciències Socials i Jurídiques; del 70% en el cas dels estudis de la branca de coneixement de Ciències de la Salut, i del 60% en el cas de Ciències i Enginyeria i Arquitectura.

Per a l’alumnat matriculat en universitats públiques i els seus centres públics adscrits, la beca consisteix en l’exempció del pagament de les taxes dels crèdits en els quals s’han matriculat, i per a l’alumnat matriculat en universitats privades o en centres privats adscrits en universitats públiques, esta beca consisteix en una ajuda per al pagament de les taxes dels crèdits matriculats.

En els dos casos, la beca només cobreix els crèdits matriculats per l’estudiant en primera i/o segona matrícula, i no formaran part de la beca de matrícula els crèdits que excedisquen del mínim necessari per a obtenir la titulació.

Les beques es concedeixen en règim de concurrència competitiva. Si l’import de les beques proposades supera l’import global màxim previst en esta convocatòria, estes beques s’adjudiquen, en primer lloc, per als crèdits matriculats en primera matrícula i, si hi ha crèdit suficient, es passa a adjudicar les beques per als crèdits matriculats en segona matrícula.

Les beques es concedeixen en orde descendent, fins que s’esgote l’import global màxim, d’acord amb la nota mitjana que ha obtingut l’alumnat en el curs acadèmic anterior o últim realitzat.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Uns 2.600 metges residents de la Comunitat Valenciana ‘amenacen’ amb una vaga indefinida

Sol·liciten a la Consellera de Sanitat una reunió immediata per debatre unes millores respecte a unes condicions que consideren "denigrants" tant pel que fa a la quantitat d'hores i guàrdies, com a la remuneració o a la falta de supervisió en un període que es considera també formatiu.

Tanquen acord per a fabricar la vacuna contra el COVID-19 a Madrid

S'espera que l'estudi de Fase III de Moderna, d'aproximadament 30.000 participants, comence al juliol de 2020 i que la vacuna estiga llesta, segons previsions, per a primers de 2021.

El carrer Carcaixent conectarà amb la ronda Est per 341.000 euros

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Castelló ha aprovat hui l'adjudicació de les obres del projecte d'urbanització del tram final del carrer Carcaixent, que executarà l'empresa Omega Enginya i Obres, S.L., amb un termini d'execució de cinc mesos

Diputació i Conselleria de Cultura paguen ‘a mitges’ la recuperació del santuari de Penyagolosa

Martí ha indicat que la Diputació, en col·laboració amb el Bisbat, "activa la redacció de projecte amb la intenció que puga estar finalitzat abans que finalitze l'any i que la institució provincial i la Conselleria incloguen partides en els seus pressupostos de 2021"

Teulada-Moraira organitza tres rutes eco turístiques nocturnes per a estiu

Les rutes són de baixa dificultat i obertes a persones de tots els perfils.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià