13.3 C
Valencia

La Generalitat convoca oposicions per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora

Amb aquestes proves Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Les persones orientadores de Labora ofereixen itineraris personalitzats per a la cerca d’ocupació

La Generalitat Valenciana ha convocat proves selectives d’accés al cos superior de gestió d’administració general per a formar part de l’escala d’orientadors de Labora. La convocatòria, que es va publicar el dimecres 23 de setmebre en el DOGV, especifica que seran 80 els llocs que es cobriran i que les proves es realitzaran per la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública.

- Publicitat -

Amb aquestes proves, Labora pretén oferir estabilitat a un servei fonamental per a la ciutadania, com és el d’orientar a les persones per a millorar la seua ocupabilitat i facilitar la seua incorporació al mercat laboral.

Les persones orientadores de Labora ofereixen itineraris personalitzats per a la cerca d’ocupació i tallers grupals en matèries importants a l’hora d’enfrontar-se al mercat laboral:

- Publicitat -

· Com enfrontar-se a una entrevista de treball.
· Com fer un currículum profesional.
· Cerca d’ocupació a través d’internet.
· Com millorar la formació per a trobar una ocupación.

Per a poder optar a les oposicions és necessari estar en possessió del títol d’enginyeria tècnica, diplomatura universitària, títol d’arquitectura tècnica o equivalent o bé títol universitari d’oficial de grau que, d’acord amb els plans d’estudi vigents, habiliten per a exercir les activitats de caràcter professional relacionades amb les funcions assignades al cos, o complides les condicions per a obtindre’ls abans de la finalització del termini de presentació de sol·licituds i disposen del certificat que l’acredite.

- Publicitat -

El termini per a la presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de hui. Les condicions i requisits poden ser consultats ací.

Vocació per la ciutadania

El personal orientador de Labora compleix diverses funcions d’assessorament personalitzat i d’orientació laboral destinades a una ciutadania activa en la seua cerca d’ocupació. Així mateix, també participa en el blog, on aporten continguts desglossats que podran servir d’ajuda a aquelles persones que vulguen aprofundir en el funcionament de la web, en l’elaboració d’un currículum, en l’autoentrevista, l’autoocupació i altres serveis.

Les entrades que més acolliment han tingut són “com buscar ocupació a través d’internet”“l’autocandidatura, una altra via per a trobar ocupació” o “la possibilitat de viure una experiència laboral a l’estranger”.

D’altra banda, Labora té un canal de YouTube, amb una llista de reproducció amb diversos continguts, destinada a oferir una guia virtual del funcionament del servei d’orientació laboral. Així, aquest vídeo tracta d’una persona orientadora explicant en què consisteix el seu treball, com trobar treball a través de les xarxes socialscom redactar un CV atractiu o què és GVA Jobs i com funciona.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València finança 334 projectes d’infraestructures a L’Horta

L'Horta Nord té aprovats 207 projectes i 15 milions d'euros per a 22 municipis, pels 127 projectes i 16,1 milions que té assignats L'Horta Sud en 19 localitats.

José Martí avala l’Estat d’Alarma anunciat pel Govern i apel·la a la responsabilitat de la ciutadania

El president de la Diputació de Castelló ha recolzat la decisió del Govern d'activar un nou període d'Estat d'Alarma per a reforçar les mesures de control enfront de la pandèmia de la Covid-19.

Morella tanca el Centre de Dia pels brots detectats de coronavirus

Es constata un augment del nombre de contagis en la ciutat de Morella.

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.
- Advertisement -

: Valencià