2:21 am - Tuesday, 14 July 2020

La Generalitat destina 260.000€ del pressupost de gastos diversos a sufragar la nova Conselleria d’Innovació

- Publicidad -Reciplasa

L'acord, aconseguit divendres passat en el ple del Consell, recorda que al juny es va establir una nova estructura de l'administració valenciana amb dotze departaments, inclosa la Presidència de la Generalitat.

OHCultura
Ars Volants
Benicassim
Borriana
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica aquest dijous l’acord del Consell pel qual s’autoritza una transferència de crèdits per import de 260.000 euros des del capítol 2 del programa de Gastos diversos al capítol 2 de Direcció i Servicis Generals, en el qual s’habilita un centre de gasto diferenciat al qual imputar, aquest 2019, els gastos de funcionament de la nova Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

L’acord, aconseguit divendres passat en el ple del Consell, recorda que al juny es va establir una nova estructura de l’administració valenciana amb dotze departaments, inclosa la Presidència de la Generalitat, així com l’estructura bàsica d’aquesta i de les diferents conselleries.

La dotació en matèria pressupostària de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital implica canvis competencials i readscripció de programes pressupostaris, encara que “donat l’avançat de l’exercici, així com la dimensió i dificultat tècnica de les modificacions que requeriria la reubicació dels saldos no executats a la nova estructura, en nom de l’equilibri entre el menor cost administratiu i la capacitat d’informació pressupostària, s’ha optat per mantindre els crèdits en les aplicacions d’origen” dels pressupostos per a 2019.

No obstant açò, afegeix l’acord, “és necessari dotar crèdit addicional per als gastos de funcionament de la citada conselleria, mitjançant una transferència de crèdit per import de 260.000 euros, de disponibilitats existents en el capítol 2 de la secció 20, programa 612.60, Gastos diversos, i consignar aquests crèdits en el programa 421.10, Direcció i Servicis Generals, adscrit a la secció pressupostària d’origen”, encara que habilitant un centre de gasto diferenciat al qual imputar, en el que resta d’any el gasto de la nova conselleria”.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat manté silenci davant la convocatòria de vaga indefinida dels metges residents (MIR)

La vaga està prevista que s'inicie el pròxim 21 de juliol i de tindre seguiment massiu podria representar que al voltant de 2600 metges residents deixaren de prestar servei a tota la Comunitat Valenciana coincident en l'època de vacances i el moment en què els sindicats denuncien de nou la falta de personal.

Diputació reactiva la Xarxa Provincial de Qualitat i Innovació dels Serveis Socials

Les comissions tècniques començaran a treballar al setembre per a donar respostes enfront de la crisi en camps tan sensibles com la infància, la família i la inclusió social

Adjudicades les obres d’adequació de les parcel·les dels col·legis Herrero i Vicent Marçà

L'Ajuntament de Castelló ha resolt els dos procediments de licitació de les obres que serviran per a preparar les parcel·les sobre les...

L’alcalde de Vila-real felicita els paranyers per buscar la reconversió del parany amb nous mètodes

Benlloch felicita Apaval per aconseguir que els paranyers puguen provar el mètode del cistell de malla després de decisió del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV)

Quatre persones afectades per un nou brot familiar de covid a Santa Pola

Amb tot, la província d'Alacant registra, segons les últimes dades, 9 dels 54 casos nous que s'han confirmat a tota la Comunitat Valenciana des de l'última actualització.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià